Какво точно трябва да се направим като скрийнсейвър на мобилния

...
Какво точно трябва да се направим като скрийнсейвър на мобилния
Коментари Харесай

Успех, богатство и любов ще бъдат привлечени от правилната снимка на вашия телефон

Какво тъкмо би трябвало да се създадем като скрийнсейвър на мобилния си телефон?

Психолозите споделят: в случай че мобилен модел телефон може да опише единствено за обществения статус на притежателя, тогава главната картина на екрана на телефона ще ви опише за неговите стремежи и фантазии. Собственикът на мобилен телефон поглежда екрана повече от 150 - 200 пъти дневно, а фотографията на екрана се " записва " в подсъзнанието. Ако фотографията е определена вярно, тя програмира човек да търси благополучие, шанс и здраве. Но коя фотография е вярна?

- Парите обичат... подаръците

Големите купчини няма да подействат вярно: притежателят на телефона просто няма да повярва, че може да получи толкоз доста. Малък куп - не е нужен също. Психолозите споделят: по-добре е да поставите нещо на скрийнсейвъра, което символизира предоставяне, грижа. Фактът, че сте подготвени да подарите нещо без причина, също задейства механизма на елементарно приемане на дарове. И парите са привлечени от бързи, положителни сили.

Идеални разновидности за фотоси: подарък, кутия шоколадови бонбони, красива опаковка с парфюм, торта, фотоси с цифрата 8. Това число, апропо, се смята за най-щастливото в нумерологията.

- По-богати, още по-богати...

Да речем, че имате пари за къща на морето, само че желаете не просто лятна къща, а дребен замък. Златни рибки да ви оказват помощ, в действителност! Експертите споделят, че точно този баснословен воин ще усили същинските ви пари. Дори специалистите по фън шуй предлагат да се окачи изображение на златна рибка над сейф или в укритие в къщата. Надяваме се, че крадците на жилища няма да прочетат тази публикация...
4 неща, които би трябвало да имате поради, до момента в който си вършиме фотография
Когато вие ​​сте на открито с другари и желаете да си извършите фотография, с цел да уловите този миг или си вършиме селфи и откакто видите сн...
Прочети повече
- Птица за бизнес

Образът на огромно ято птици подсигурява привличането на нови клиенти и бизнес сътрудници и… плашещи неочаквани данъчни инспекции. Последното, несъмнено, е смешка, само че изборът на съответен дръпнат е сериозен въпрос.

И по този начин, совите въплъщават покровителството и появяването на ментор в живота, паун способства за триумфа в няколко направления едновременно. Орел също си коства да поставите, в случай че стартирате нов бизнес, а фламинго притеглят огромни вложения.

Цветовата скица също е значима: жълтата птица ще даде мощ за огромен план, синята птица се смята за знак, който носи триумф във всички инициативи. Помните ли синята птица на шанса?

- Цветя, пролет!
Три пагубни неточности, които редуцират живота на мобилния ви телефон
Смартфонът е едно от най-използваните устройства през 21-ви век. Въпреки че огромна част от хората имат даже по няколко телефона, те все...
Прочети повече
Искате ли да донесете шанс? Тогава знайте: шансът е изменчив, тъкмо като пролетта. Какво изображение да подберем? Стандартно - цъфтяща слива. Дори китайските мъдреци я правят оценка като потвърден амулет. Тогава? Заложете на нея - няма да сбъркате.

- Силата е сладка

Сигурно сте забелязали, че във фитнес залите окачват фотоси на спортисти с идеални пропорции. Така че освен тялото работи, само че и подсъзнанието. Такава фотография на телефона е подобаваща, в случай че желаете здраве и дългоденствие, сигурни са психолозите. Публикувайте фотография на мускулест спортист или стройна мощна гимнастичка - ще започнете да променяте себе си!

Има и рецепта от майстори на фън шуй. Поставете бор или костенурка на екрана на телефона - приети знаци на дългоденствие. 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР