Какво стои зад това надиграване кой да е по-големият евроатлантик

...
Какво стои зад това надиграване кой да е по-големият евроатлантик
Коментари Харесай

Проф. Анна Кръстева, политолог: Огромният залог за ГЕРБ стои зад надиграване кой да е по-големият евроатлантик у нас

Какво стои зад това надиграване какъв да е по-големият евроатлантик у нас? Стои в действителност големият вътрешнополитически залог за ГЕРБ, който желае оптимално да употребява тази външнополитическа, световна обстановка, с цел да почисти своя облик. Това заяви политологът проф. Анна Кръстева в дневния блок " Добър ден, България “ на  Радио " Фокус “ . По думите й ГЕРБ има две лица. " Едното е една несъвсем поредна, само че най-общо евроатлантическа ориентировка, другото е лицето на партията, която 12 години поддържа модела на прихванатата страна, най-корумпираната и най-бедната страна в Европа “, сподели проф. Кръстева. 

Тя добави, че разумната позиция на " Демократична България “ постоянно е отстоявана като най-последователния партиен артист у нас с безапелационна редовно проявявана евроатлантическа ориентировка, както и новият партиен състезател " Продължаваме промяната “.

" Най-интересна е позицията на ГЕРБ. Първо, видяхме по какъв начин се разгневява сред Вежди Рашидов, който въпреки всичко е политик и доайенът, който ще открие този парламент, който ни заплаши, че в случай че използван европейския  подход, ще влезем във война. Залогът за ГЕРБ е доста огромен. Той влиза в политическо наддаване кой е по-големият евроатлантик. " Демократична България “ споделят, да не дублирам за трети път, естествената европейска позиция да не се канят Русия и Беларус на публични събития, ГЕРБ след малко съмнение влиза, само че с цел да излезе печеливш от обстановката подвига залога,  казва: " Не, ние просто няма да поканим Русия, а желаеме Народното събрание да предложения и Зеленски “, напомни проф. Кръстева. 

Габриела ГЕОРГИЕВА

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР