Какво си пожелаха жителите на Африка за новата година? Специалното

...
Какво си пожелаха жителите на Африка за новата година? Специалното
Коментари Харесай

Какво си пожелаха жителите на Африка за новата година

Какво си пожелаха жителите на Африка за новата година? Специалното празнично видео представя  Voice of America (VOA).

Фезил Мугиба от Йоханесбург би желала годината да бъде доста сполучлива, здрава и богата за всички. Тя пожелава на хората да не не помнят фантазиите си.

Мариете Бааджийс от Кейптаун пожелава Бог да бъде с хората през цялата година, да има шанс за всички. Рини Дейвис пък желае всички в Южна Африка да не повтарят грешките си и да бъдат решени проблемите с водната рецесия и електричеството. 

Келвин Роч от Кения желае здраве и благополучие. Неговото обръщение е да бъдем положителни един към различен. Той счита, че приоритет би трябвало да бъде психологичното здраве на хората.
Тери Ан Наташа също е от Кения. Тя желае да приключи учебно заведение и да отиде в гимназия, където да откри доста същински другари. " Моето обръщение към света е да бъдете благи, тъй като добротата, която проявявате към другите, се връща при вас ", споделя тя.

Задок Чеули, иска да направи кариера, а Шарън Нелима - да стартира да се занимава с фитнес, тъй като за нея здравето е приоритет. " Посланието към света е да бъдем положителни към всички. Не знаете с какво се бори индивидът против вас, тъй че единственото нещо, което може да направите, е да бъдете положителни към него ", споделя тя пред Voice of America (VOA).
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР