Какво се случва с красивото лице на Жени Калканджиева? Всеки

...
Какво се случва с красивото лице на Жени Калканджиева? Всеки
Коментари Харесай

Какво става с Жени Калканджиева?! Най-успешната ни миска е неузнаваема, подпухнала и с торбички под очите! ШОК СНИМКА

Какво се случва с красивото лице на Жени Калканджиева? Всеки би си задал този въпрос, в случай че попадне на притеснителното фото, на което HotArena се натъкна.

Хубостта на Шестата в света като че ли се е изпарила, а на нейно място са пристигнали подпухнали формирания и торбички под очите .

На какво тъкмо се дължи посърналият тип на шефката на „ Визаж “ не може да се каже сигурно. От години се мълви из светските среди, че тя обича да си пийва алкохол , а не веднъж е засягана тематиката за афинитета й към неразрешените вещества . Тяхната разрушителна композиция е правдоподобна причина за това, което виждаме на фотографията, само че въпреки всичко си остава единствено съмнение, идващо от недоброжелатели. „ Недоспиването до такива резултати води “, разясняват в мрежата.

Възможно е Жени да има проблеми, решаването на които е по-важно, в сравнение с да губи време в лутане. А може би провалите от ЕГН-то да са си споделили думата и най-успешната ни Мис България да отхвърля да се бори с тях…

Всъщност да наподобява постоянно съвършено и непременно - в никакъв случай не е било приоритет на Калканджиева и тя е демонстрирала неведнъж задоволително огромната си храброст - да демонстрира себе си и в най-натуралната светлина .

Всички се надяваме още веднъж да я забележим свежа и красива , само че в случай че и по този начин се усеща добре, няма потребност да я порицаваме и да й даваме ум.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР