Какво се случва? Лена Бориславова, която бе изключително близка с

...
Какво се случва? Лена Бориславова, която бе изключително близка с
Коментари Харесай

Какво се случва? Лена обърна гръб на Кирил Петков

Какво се случва? Лена Бориславова, която бе извънредно близка с някогашния министър председател Кирил Петков и като държавен представител и шеф на кабинета въртеше всичките му каузи, чества сама рождения си ден.

Лена отбелязала непретенциозно персоналния си празник надалеч от столицата - край Габрово, написа вестник Ретро.
-->
Лена била с неглиже визия и огромни черни слънчеви очила, само че все пак наличието ѝ из калдъръмите не останало неусетно. Вместо с шампанско за няколкостотин лв., черен хайвер и защити ястия рожденичката почерпила околните, с които била на разходка, с обичайни български гозби, измежду които и паметните кебапчета, които се продават на „ Етъра “ от години. През последните два месеца Бориславова страни от политическия живот у нас, както и от компанията на Кирил Петков, с който бяха неразделни.

Красивата юристката отхвърли да участва в листите на „ Промяната “ като претендент за депутат, като уточни персонални аргументи за отдръпването си от първите редици на партията. Лена поддържаше съпартийците си само раздавайки листовки из София и отклоняваше безусловно всички предложения за телевизионни изявленията.

Въпреки това тя продължава да поддържа „ Продължаваме промяната ” и Кирил Петков с постове във фейсбук. Последният от тях е за хвалба на екипа, работил по обезпечаването на медицински хеликоптер.

Ето какво написа Лена Бориславова:

Времето в никакъв случай не е задоволително, изключително когато имаш 8 месеца, с цел да промениш 12годишни порочни практики. Но смяната се случва и с дребни стъпчици в вярната посока.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР