Какво се случи, къде изчезна хипарката Кремена Халваджиян? Милионерската фамилия винаги

...
Какво се случи, къде изчезна хипарката Кремена Халваджиян?
Милионерската фамилия винаги
Коментари Харесай

Къде изчезна хипарката Кремена Халваджиян? Ще я иска ли пак Маги

Какво се случи, къде изчезна хипарката Кремена Халваджиян?
Милионерската фамилия постоянно е подчертавала фрапантно, че светската суетност не е за тях. Те постоянно са се представяли, че са над нещата.

Дългокосият арменец в никакъв случай не се е фукал с маркови облекла, нито с изпънати коли. Той не стопира да твърди, че за него Кремена е  единствена, тъй като той се е влюбил в нейния хипарския темперамент.

Само че този нехаен тип няма нищо общо с напомпаните джуки и пластмасовото лице. А в това се е трансформирала „ бунтарката “ Кремена Халдажиян. От няколко години тя се тормози мощно от възрастта и в предпочитание да върне младостта си се подлага на от ден на ден пластични интервенции.

Съпругата на Маги Халваджиян по този начин се е опънала нескопосано, че веждите й стигат челото, а то е замръзнало като мумия. Лицето й по-скоро наподобява на пластмасово, в сравнение с обикновено и на човешко.

Определено това, което виждаме по лицето на Кремена по никакъв начин не се хареса на почитателите й, които не адмирираха нейните метаморфози под скалпела.

Определено Кремена не може да се одобри такава, каквато е. А в този момент какво ще прави Маги Халваджиян, откакто „ хипарката “ Кремена изчезна, ще търси ли друга бунтарка, намигат зевзеци.

 

Източник: Crimesbg.com

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР