Какво се случи до този час? След пожара от сутринта

...
Какво се случи до този час? След пожара от сутринта
Коментари Харесай

Podcast слушателите: Ескалация на конфликта между Москва и Киев заради Донецк и Луганск ще има

Какво се случи до този час?

След пожара от сутринта в София - две жертви и един тежко ранен. Инцидентът стана в кооперация на улица " Хан Аспарух " и бул. " Витоша " към 5.30 сутринта. Загиналите са две дами. Пострадалият мъж се бори за живота си в " Пирогов ". 15 души пък бяха евакуирани от постройката. Изясняват се аргументите за пожара.

Съединени американски щати и съдружниците им предстоящо реагираха остро на признаването от Русия на Донецк и Луганск. Китай не взе страна в разногласието, а единствено прикани " да се заобикалят каквито и да е дейности, които могат да подхранят напрежението ".

" Досегашните сведения на западните разузнавания се оказаха точни и безпогрешни! Разбира се, единственото което не съумяха да схванат тъкмо беше датата на признаването на сепаратистките области на Украйна " - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос: " Очаквате ли ескалация на спора сред Москва и Киев откакто Путин призна Донецк и Луганск? " Кои други ваши мнения ни впечатлиха ще чуете в края на този подкаст.

А какво ще кажете за това?

" Очаквате ли ескалация на спора сред Москва и Киев откакто Путин призна Донецк и Луганск? " До този миг превес имат отговорите " Да ".



Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР