Какво се случи до този час? Кандидатът за премиер на Продължаваме

...
Какво се случи до този час?
Кандидатът за премиер на Продължаваме
Коментари Харесай

Забрана на отоплението с въглища, но ТЕЦ-овете да работят, предлагат Podcast слушателите

Какво се случи до този час?

Кандидатът за министър председател на " Продължаваме промяната " акадeмик Николай Денков върна на президента несбъднат втория изследователски мандат за сформиране на постоянно държавно управление. Условието на групировката да показа състав на кабинет беше групите от Народното събраниe да се обединят към цели за страната, които бяха дефинирани в текст на декларация. 

Съдът даде ход на делото на Кирил Петков против Бойко Борисов. Делото е за клюка поради думите на водача на ГЕРБ, че Кирил Петков и Асен Василев са взимали комисионни и средства от медиатори за газа. Искът на Кирил Петков против Бойко Борисов е за половин милион.

Бразилският висш съд в профил губернатора на столицата Бразилия за интервал от 90 дни след атакуването от хиляди стачкуващи на редица държавни институции, оповестяват локалните медии. След часове на безпорядък силите на реда с изключение на, че си върнаха контрола над постройките, където нахлуха през вчерашния ден стотиците протестиращи против постъпването на власт на де Силва, арестуваха над 200 души. 

Адриан Андреев се класира за втория кръг на квалификациите за Откритото състезание на Австралия по тенис. Българинът победи италианеца Франческо Маестрели в три тежки сета, които двамата играха в продължение на три часа в жегата в Мелбърн.

Кои са другите ваши мнения, които ни впечатлиха, чуйте в този подкаст:

Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?

За тежки алергични реакции при хора и кучета след разходка в горите край Стара Загора и на аязмото алармират стопани пред БНР. Причината за казуса е нашествието на гъсеницата борова процесионка, която всеобщо поразява иглолистните дървета в региона. Чуйте какви са аргументите в обедните Podcast вести. 

А какво ще кажете за това?

" Да предоговорим ли уговорката за нездравословните излъчвания поради ТЕЦ-овете? ". До този миг превес има отговорът " Да ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа. 



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР