Какво се случи до този час? България няма съучастие в подготовката

...
Какво се случи до този час?
България няма съучастие в подготовката
Коментари Харесай

Широко правителство без политици. Очаквате ли да сработи?

Какво се случи до този час?

България няма съучастничество в подготовката на гърмежа в Кримския мост, разгласи министър председателят Гълъб Донев.

Нови ракетни удари против Запорожие, светът, включително и България, осъди всеобщите съветски бомбардировки и ги назова " военни закононарушения ".

Лудогорец победи ЦСКА в дербито на кръга от Първа лига.

Подробно за тематиките от началото на деня, чуйте в този Podcast:  

Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?

" Заради възходящото присъединяване на Съединените щати и Европа в спора в Украйна, Русия ще би трябвало да предприеме ответни ограничения " - кой насочи това предизвестие, чуйте в обедните Podcast вести.  

А какво ще кажете за това?  

Президентът привиква 48-ото Народно заседание на 19 октомври. Засега наподобява, че посредством първия акт на новите национални избраници - изборът на ръководител на Народното събрание, няма да се трасира път към взаимни взаимни отстъпки, отбелязва " ", напомняйки, че от " Продължаваме промяната " са безапелационни, че не желаят да предлагат началник на Народно събрание. Според анализатори при жест от страна на ГЕРБ различен да излъчи ръководителя, ще се отвори път към диалози за кабинет. 

От най-голямата коалиция в Народното събрание - ГЕРБ-СДС, към този момент резервират безмълвие кого ще предложат за ръководител. Сред спряганите имена е това на Росен Желязков, който бе основен секретар на Министерския съвет при първото държавно управление на Борисов, при второто беше премиерски консултант, а при третото - министър на превоза. Самият Желязков разяснява в ефира на , във връзка поканата на Борисов към останалите политически сили: " Ние приказваме за необятно програмно държавно управление. Дори не се хващайте за думата " програмно ". Говорим за необятно държавно управление, от което да се оттеглен политиците - да не вземат участие политиците и водачите ". И акцентира още веднъж, че не става въпрос за коалиция. 

Ето за какво ви питаме:



 

Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?  

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР