Какво се променя с времето в една връзка? Почти всичко!Прочетете

...
Какво се променя с времето в една връзка? Почти всичко!Прочетете
Коментари Харесай

Сексът и любовта в началото на връзката и години по-късно

Какво се трансформира с времето в една връзка? Почти всичко!
Прочетете още
В началото  и двамата прекарвате часове в чатове и диалози, без да ви омръзне. Той като че ли е най-забавният и сантиментален човек, а тя е по-интелигентна и разбрана от всички други на нейната възраст.

Една година по-късно  - той има нетърпимост към диалозите и чатовете, траяли повече от 2 минути. А тя непрекъснато го залива с натоварващи и постоянно безсмислени въпроси...

Напълно нормално е с рутината на всекидневието, проблемите и другата натовареност на сътрудниците, да настъпи известна доза отчуждение.

Не единствено общуването обаче се трансформира за влюбените с времето. Сексът също търпи негативите на дългата връзка.

Знаете ли да вземем за пример, че желанието на дамите за секс понижава, когато са в дълга връзка, само че това на мъжете остава същото? Желанието на дамите за полови подвизи понижава с всеки месец във връзката.

Романтиката пък убива половото предпочитание у мъжете. Проучване сподели, че мъжете се възбуждат повече от видео клипове от документален филм за британската история, в сравнение с от известната сцена с първата целувка в " Титаник ".

" Във връзката настава миг, когато сексът към този момент не е приоритет за сътрудниците. След като е минало известно време, двойките се изкушават да съпоставят половия си живот с този при започване на връзката им, само че сходни съпоставения постоянно са нереалистични ", изяснява половият терапевт Питър Садингтън.

Има обаче няколко неща, които можете да извършите:

Говорете за половите си проблеми и стремежи.

Не се залъгвайте, че рутината в никакъв случай няма да ви застигне, бъдете готови.

Разнообразявайте секса - сменете мястото, включете играчки, играйте функции.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР