Какво представляват сънищата ни – случайни видения, родени от мозъка

...
Какво представляват сънищата ни – случайни видения, родени от мозъка
Коментари Харесай

Антилопа в съня ви вещае край на любовта

Какво съставляват сънищата ни – инцидентни видения, родени от мозъка или това са облици, които имат своето логическо пояснение? Все ощ еняма прецизен отговор на този въпрос.

От сътворението си човечеството се пробва да рабере смисъла на виденията, които хората получават насън. Защо някои сънища се оказват оракулски, а в други срещаме хора от предишното си?

Незиброимо е количеството съновници, издадени през вековете.

Голямо значение се отдава на животните, които ни посещават в съня ни. Преди да разберете обаче какво значи животното, което се е появило в съня ви, би трябвало да откриете какво значи то за вас в същинския живот.

Например в случай че изпитвате необикновен боязън от коне, то може да видите насън, че яздите кон и падате от седлото. Сънищата могат да бъдат просто реализация на страховете ни.

 Антилопа в съня ви вещае завършек на любовта

Но в случай че обичате коне, то може да говорите с тях насън или да ги яздите до насита. Животните като коне, волове, крави, овце и други, които се отглеждат във ферми, символизират преуспяване.

Убийството на животно насън има двойно значение. Може да значи, че би трябвало пред самите вас да докажете, че имате задоволително сили, с цел да се справяте сами с проблемите си. Но в случай че убиването насън не е за да се нахраните, а просто по този начин, това значи, че имате потребност да излеете някъде гнева си.

Много от животните са знаци. Кучето е най-старият другар на индивида, а котката постоянно се интересува от себе си. Лисицата се счита за симол на ловкост, а совата – на мъдрост. Възможно е когато видите такива алегорични животни насън просто да желаете да имате техните качества.

Ако насън наблюдавате тичаща антилопа, това значи, че ще вдигнете високо летвата на упоритостите си. За младите дами антилопата може да значи завършек на една буйна обич.

Мравките са предвестници на дребни неприятности, които ви чакат в близко бъдеще, а маймуните – идно оскърбление, на което ще ви подложат най-близките ви хора.

Злобното куче в съня ви символизира доближаване на врагове и идни неприятности, а положителното куче – силата на другарството и идни положителни събития.

Ако насън сте собственик на положително куче, ви чака благосъстояние. А в случай че ви ухапе куче насън, това значи, че скоро ще се съберете с експлозивен бизнеспартньор.

Ако насън чуете лай на куче, това не е на положително – чакат ви неприятности, които ще ви докарат до меланхолия. Котките носят шанс. Но в случай че насън котката ви търси, това значи, че вашите врагове ще създадат невъзможното, с цел да реализиран задачите си.

Ако котката ви одере или ухапе насън, то враговете ви най-вероятно ще съумеят да ви нанесат решителен удар. Големите бели котки значат неприятности в персонален проект.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР