Какво означава пицата да е гурме? Отговора дава Paesano Gourmet

...
Какво означава пицата да е гурме? Отговора дава Paesano Gourmet
Коментари Харесай

Ново място | Paesano Gourmet Pizza

Какво значи пицата да е гурме? Отговора дава Paesano Gourmet Pizza, която се обитава в стилно жълто-черно пространство тъкмо против плувен басейн " Спартак ". Понятието " гурме пица " фактически съществува - тя е с тесто, направено на ръка и на място, и допълнена от допустимо най-висококачествени съставки. В случая на Paesano Gourmet Pizza премиум прошутото идва непосредствено от Северна Италия, а доматеният сос се прави от обичайния издължен италиански вид " Сан Марцано ". Биволската моцарела е българска, черният трюфел - също.

В София пица има под път и над път, само че по-често тя е посредствена и надалеч от визията, която би просълзила някоя блага nonna от Неапол, привикнала да меси тесто със затворени очи.

В Paesanо Gourmet Pizza нямат непотребни искания, както името хитро подсказва - на италиански език думата значи " служащ, селяндур ". Сред по-нестандартните решения в кухнята на майстор-пицар Веселин Никовски е сместа от соево, оризово и био пшенично брашно вид 00, което се употребява, с цел да бъдат понижени калориите и наличието на глутен с 50%. Фактор, който не е за подценяване, както и по какъв начин наподобява в действителност хрупкава осанка с пухкава сърцевина.

Към момента пица предложенията са 12, измежду тях има типичен образци (с гурме интерпретация), както и авторски - предлагаме пицата с поркета, крем от сладка царевица и пармезан. Уточняват, въпреки и леко внимателно, че интензивно се работи и по дегустационно меню: вместо гостът да се обвърже с един избор, да може да опита няколко разновидността по едно и също време. Предлагат и други ястия: кюфтенца, салати и паста. От позиция на питиета - добър бирен избор, три типа типичен италиански пулверизатор коктейли, а винената листа занапред се създава, като обещанието е за добър асортимент на бутилки от Италия.
Реклама
Работно време: от понеделник до неделя, 11:30 - 23:00 ч.

Адрес: София, бул. " Арсеналски " 81
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор София Павлова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР