Какво очакват мъжете от жените, с които излизат? Кои черти

...
Какво очакват мъжете от жените, с които излизат? Кои черти
Коментари Харесай

Според мъжете: Ето какви качества притежава перфектната жена

Какво чакат мъжете от дамите, с които излизат? Кои черти търсят в характера им? Сложно е да отговорим на този въпрос. Просто всеки има своите желания – както представителите на мощния, по този начин и тези на по-слабия пол. През годините започнаха да „ господстват “ от ден на ден стандарти. Вече живеем във времето на плеймейтките, за които „ будителите са мъртви “. Силиконът в разнообразни елементи на тялото, лъскавите дрешки, тежкият грим и екстеншъните притеглят доста мъже. Все отново са останали и такива, които имат напълно противопоставен блян. Те се увличат по разсъдък, възприятие за комизъм и скромна визия. Ето кои качества, съгласно мъжете, има идеалната жена:

1. Остроумие
Смехът е най-хубавото средство за доближаване на двама души, излезли на среща за първи път. Според представителите на мощния пол, те се усещат доста по-комфортно, когато дамата отсреща се усмихва и има възприятие за комизъм. Не всеки може да се майтапи, само че мъжете несъмнено считат, че съвършената жена би трябвало да бъде остроумна.

2. Младежки дух
Мъжете най-често се обвързват с дами, които са сред 2 и 4 години по-млади от тях. Дали това зависи от тяхното ментално здраве? Точно по този начин, съгласно брачни консултанти, представителите на мощния пол избират да излизат с по-малки от тях, тъй като те имат по-младежки дух и са подготвени да опитват във връзката. Това не значи единствено по-различен секс, а най-много по-различно виждане за живота и фамилията. Например – те нямат нищо срещу да пуснат гаджето или брачна половинка си на биричка и карти с другари.

3. Хубава усмивка
Тук не приказваме единствено за самата гримаса, а и здравината на зъбите. Много мъже показват, че се „ разтапят “ единствено като видят половинката си да се усмихва. Но при някои хубавият миг е засенчен от кариеси и неприятен мирис, които са неприятни за много хора.

4. Големи гърди
Този отговор няма да учуди нито една жена. Причината е, че близо 90% от мъжете намират огромните гърди за секси, ето за какво те участват в огромна част от фантазиите им. Дори и някой да отговори, че за него размерът на бюста няма значение, ще излъже.

5. Дълги крайници
Друго нещо, което съгласно болшинството една жена би трябвало да има. Каквото и да си приказваме, няма нищо по-хубаво от красива жена с къса пола и стройни крайници на токчета, която минава около един мъж. Ако желаете да изпробвате какво провокира тази панорама у представителите на мощния пол, направете си опит – по какъв начин реагират мъжете когато сте облечени неглиже и когато носите облекла, подчертаващи дългите ви крайници.

6. Интелект
Образованието на една жена също е от голяма важност, най-малко за някои представители на мъжкото съсловие. За тях интелигентността даже може да бъде доста секси. Според психолози, огромна част от мъжете се нуждаят от умни дами, с цел да може те да ги предизвикват да се развиват. Освен това образованите дами са доста по-интересни.

7. Независимост
Колкото и необичайно да звучи, множеството мъже не обичат да бъдат мотори на връзката. Онова, което в действителност желаят те е жена, която може да се оправя еднообразно добре с нещата както в тяхната компания, по този начин и без нея. Те избират самостоятелните, тъй като знаят, че имат сигурна работа и някаква позиция в обществото, с които могат да допринесат за връзката, да вземем за пример. Е, има такива, които се нервират от дамите, които не се нуждаят от помощта им, само че множеството са на мнение, че не може единствено мъжете да се грижат за фамилията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР