Какво не правят щастливите партньори, които се чувстват удобно с

...
Какво не правят щастливите партньори, които се чувстват удобно с
Коментари Харесай

Грешките, които щастливите двойки не правят

Какво не вършат щастливите сътрудници, които се усещат комфортно с индивида до себе си? Няколко положителни хрумвания, които да си откраднете.

Не се оплакват от проблемите на другари и родственици

Във всяка връзка има проблеми. Важно е сътрудниците да могат да се оправят с повече от тях сами. Намесвайки и други хора в персоналните взаимоотношения, губим доверие към половинката си или той към нас

Не се съпоставят с другите

Щастливите сътрудници одобряват себе си и обичания човек такива, каквито са. Не съпоставят връзката си с непознати, нито половинките си. Сравняването поражда възприятие за неустановеност.

Не се подлагат на критика непрекъснато

 

Има два типа рецензия – градивна и такава, която постепенно, само че несъмнено разрушава взаимоотношенията. Щастливите сътрудници не крият това, което не ги удовлетворява във връзката, само че намират точния метод да го създадат, без да принизяват другия.

Не подценяват финансовата страна на връзката

Парите са една от най-честите аргументи за различия в една връзка. Някои двойки подценяват финансовата тематика още при започване на взаимоотношенията, пропускайки да изяснят някои значими въпроси. От друга страна, щастливите сътрудници не губят време и споделят своето отношение към парите, изграждайки проект за бъдещето.

Не бързат

 

Много връзки не съумяват да се развият, тъй като единият сътрудник пришпорва събитията и желае всичко да се развива бързо, взаимоотношенията да минават на друго равнище. От друга страна, сътрудниците, които се усещат щастливи в своите взаимоотношения се любуват на моментите, без да бързат, без да си основават нереалистични упования, написа az-jenata.bg

Имали сте неприятен ден и трансферирате негативните страсти върху колегата си? Опитвате се да го измененията, не го подкрепяте в желанията му да се развива? При щастливите двойки това липсва.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР