Какво искат жените в леглото, за да бъдат доволни в

...
Какво искат жените в леглото, за да бъдат доволни в
Коментари Харесай

Какво искат жените в леглото, за да бъдат доволни за по-дълго

Какво желаят дамите в леглото, с цел да бъдат удовлетворени в дълготраен проект? Отговорът е елементарен - романтика, написа изданието Daily star, базирайки се на резултатите от изследване, направено измежду 2000 британци.

5 храни, които изненадващо въздействат на желанието ни за секс - СНИМКИ

След като предходно проучване откри, че над 80 % от сътрудниците са удовлетворени от половия си живот през първите шест месеца от връзката, само че след този интервал 27 % от дамите стартират да губят интерес.

ТЕСТ: Какъв сътрудник си в леглото?

Учени: Ето по какъв начин да познаем секс първенците

Колко са положителни българите в леглото

Aвторите на актуалното изследване са решили да ревизират какво желаят дамите, с цел да бъдат трайно щастливи в леглото.

Новото допитване е открило, че представителките на нежния пол държат по време на секс сътрудникът им да бъде сантиментален и да показва обвързаност - да ги гушка, да ги целува и да им нашепва нежни слова.

Ето къде са най-задоволени дамите

Редовният секс ни прави по-умни на старини

8 неща, които щастливите двойки вършат преди лягане

Проучването в реалност разкрива, че освен за дамите, само че и за мъжете сантименталното държание е по-стимулиращо за секса, в сравнение с порното, мръсните думички или положението на възбуденост.



Резултатите от настрана предходно проучване демонстрират, че за дамите гушкането след сексуален акт е толкоз значимо, колкото и любовната игра преди него.

Причината е, че при сходна непосредственост се отделя хормонът на любовта окситоцин, който укрепва цялостното чувство за удовлетворение.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР