Какво харесвате най-много по време на секс? За някои е

...
Какво харесвате най-много по време на секс? За някои е
Коментари Харесай

Вижте зодиите, които обичат да говорят мръсотии по време на секс

Какво харесвате най-вече по време на секс? За някои е значимо разнообразието на секс позите, други държат доста на продължителната и детайлна любовна игра, а има и такива, които слагат преди всичко мръсните приказки. Ако и на вас те ви работят възбуждащо, вижте от представителите на кои 4 зодии може да ги очаквате.

Близнаци
Първи в листата на зодиите, които обичат мръсните приказки на ушенце, са представителите на зодия Близнаци. Освен че са изобретателни в секса и обичат да тестват нови неща, на тях им е обичано да приказват предизвикателно на половинката си или назад. Разбира се, не бъдете прекомерно вулгарни, а подбирайте думите си по този начин, че да възбудите Близнаците. Веднъж споделили какво ви харесва в спалнята, какво желаете да ви се случи, по какъв начин се чувствате, бъдете подготвени всякога да си подавате възбуждащи реплики с Близнаците.

Лъв
Лъвовете имат характерен метод на изказ, когато решат да приказват мръсно в спалнята. Тъй като за представителите на тази зодия е значимо те да са водещата фигура, която носи удоволствието в секса, очаквайте мръсните диалози да са съсредоточени върху това какъв брой добре ви карат да се чувствате.
Лъвът има податливост постоянно да стартира фразите с „ Аз “, когато приказва мръсно. Не забравяйте да похвалите напъните на колегата Лъв, това ще го стимулира още повече.

Скорпион
Скорпионът води доста буен полов живот, в който несъмнено той включва и мръсните приказки. Представителите на тази зодия биха се радвали доста, в случай че сътрудникът им откликне на техните предизвикателни думи. Защото за тях мръсните приказки, също като секс ролевите игри и играчките, прибавят повече въодушевление в секса. Тъй като Скорпионът се опасява от монотонността в секса, доста бързо могат да му омръзнат мръсните приказки и ще желае да разнообрази. Но това не значи, че не може да пробвате с телефонен секс, мръсни диалози по телефона в обедната отмора или предизвикателни известия.

Водолей
Водолеят е експерт по мръсното говорене. Намира го за необикновено секси и обича да го прави, освен, с цел да раздразни тялото на половинката си, само че и с цел да предизвика мисълта. Когато сексът е освен това от физическо преживяване, представителите на тази зодия влагат доста от себе си. Те обичат да опитват с мръсните диалози, постоянно демонстрират на колегата си какво им харесва. За да проведат замърсен диалог не е нужно да бъдат в спалнята. Водолеите могат да го създадат в ресторант, по време на вечеря или обяд, преди значима делова среща.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР