Какво е усещането да имаш сладко кукленско лице и фигура

...
Какво е усещането да имаш сладко кукленско лице и фигура
Коментари Харесай

Лице на кукла, тяло на Хълк. Визията на това момиче шокира

Какво е чувството да имаш сладко кукленско лице и фигура като на Арнолд Шварценегер? Отговорът на този въпрос е шампионката по силов трибой и културист Юлия Винс. Това неповторимо момиче съчетава несъвместимото: лицето на Барби и мускулите на Хълк. Как живее тя с този необикновен външен тип?

Момичето, което желало да бъде мощно

 Юлия-Винс

Още в тийнейджърските си години Юлия схванала, че се разграничава от връстниците си. Такива същински женствени качества като деликатност и чупливост били непознати на момичето – тя не желала в никакъв случай да наподобява слаба. Напротив, тя харесвала и била доста въодушевена от известни дами културистки, по тази причина и Винс мечтаела да бъде като тях.

 мускулестата-Барби

На 15-годишна възраст момичето почнало да посещава постоянно фитнеса. Докато приятелките й били на открито с момчета и се забавлявали, Юлия Винс вдигала щанги и не слизала от пътеката. Ентусиазмът на Юлия бил видян от умел треньор, който почнал да тренира с нея по 3-5 часа дневно. Той избрал най-ефективните извършения за своята ученичка и дал скъпи препоръки по отношение на спортното хранене.

 руската-Барби

Джулия не се трудела на вятъра – след една година образование било невероятно да я разпознаете. Тя съумяла да изпомпа големи „ стоманени “ мускули, на които всеки мъж би завидял. От лежанка тя вдигала 100 кг, а от клек – 175. И това с растеж 165 см и тегло 64 кг!

 момиче-с-тяло-на-Хълк

След като постигнала съвършеното тяло, Юлия почнала да пътува по разнообразни надпревари. На международното състезание по AWPC през 2014 година момичето събрала най-вече точки за сезона и година по-късно получила купата Международен занаятчия на спорта по силов трибой. Също по този начин на нейните мускулести плещи са и 3 международни върха по културизъм.

 лице-на-кукла

Между другото, Винс споделя, че сама е построила мускулите си, без специфични препарати или добавки. Ето за какво тя съумяла да резервира сладкото си лице на кукла. Но и малко на брой й имат вяра. Много хора считат, че е просто невероятно да се реализиран толкоз впечатляващи резултати и то толкоз бързо без допинг.

А по какъв начин е персоналният й живот?

 Юлия-Винс

Мнозина се чудят по какъв начин мъжете възприемат Юлия. Е, мускулестата Барби няма проблем с това. Тя от дълго време се среща с млад мъж, който прави оценка необикновената й хубост.

„ Всички считат, че с изключение на спорта нямам други занимания. Това не е правилно. Пътувам доста, обичам да извозвам време със фамилията си, да развъртвам бизнеса си. Сега имам всичко, за което толкоз дълго съм мечтала ”, споделя Винс.

Юлия също по този начин е дейна в Instagram и към този момент има 1 милион клиенти. Рускинята с лице на Барби и тяло на Хълк е обожавана освен в родната си страна, само че и в чужбина. За мнозина Юлия е ослепителен образец за това каква би трябвало да бъде актуалната жена. Красива, мощна, самоуверена и самостоятелна от мнението на другите.

А на вас харесва ли ви това изумително момиче?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР