Какво е да си лоялен? За някои хора това означава

...
Какво е да си лоялен? За някои хора това означава
Коментари Харесай

Най-верните партньори сред зодиите

Какво е да си предан? За някои хора това значи сътрудникът им да не им изневерява, за други – да ги пази и да е на тяхна страна, без значение от събитията. Каквато и трактовка да изберете, има зодии, на които може да се разчита повече, в сравнение с други. Вижте кои са те:

1. Скорпион

Скорпионите не постоянно са най-хубавите за връзка поради пословичната си ревнивост, само че в случай че става въпрос кой ще бъде предан към вас до деня на гибелта ви, това без подозрение е Скорпионът. Независимо дали ви обичат, или ненавиждат, те ще се придържат към тази позиция вечно. Скорпионът ще ви пази и ще ви бъде правилен без значение от всичко и чака същото отношение и от вас.

2. Рак

Раците са хора от вида „ всичко или нищо “ и това важи с особена мощ за любовта. След като един път са разкрили индивида, с който желаят да бъдат, те ще прекарат с него целия си живот. За разлика от Скорпионите, те не влизат в битка с този, който обичат. Може да клюкарстват или да приказват зад тила ви, с цел да избегнат спор, само че това не значи, че ви обичат по-малко или са по-малко лоялни.

3. Лъв

Лъвовете пазят сътрудниците и приятелите си по този начин, както пазят самите себе си – гневно. Любимите хора са продължение на тях самите и когато им се случи нещо неприятно, Лъвовете са извънредно смутени. Те ще са на ваша страна без значение от всичко и ще се опълчват грубо на всеки, който дръзне да ви нарани.

4. Телец

Телците са упорити, изключително когато става дума за хората, които обичат. Те са известни като едни от най-лоялните сътрудници в зодиака, що се отнася до обич и другарство. Макар да са раздразнителни и да кипват елементарно, в случай че ви обичат, то ще е за цялостен живот.

5. Везни

Като повелители на любовта и романтиката, Везните са склонни да се посветят на колегата си изцяло. Това, което им пречи е комбинацията сред колебливост, суетност и обич към самата обич. При несъответствуващи условия тази примес може да се окаже смъртоносна за връзката им. Но тъй като Везните са уравновесени, те са и също толкоз способни на обич и цялостно посвещаване. Всичко зависи от това дали са намерили верния човек.

6. Близнаци

Близнаците в действителност са доста лоялни сътрудници – нещо, което двойнственият им знак на пръв взор не допуска. Нещото, което малко хора знаят, е че Близнаците са страхотни във взаимоотношенията. Те са толкоз влюбени в този, който ги въодушевява, че ще бъдат до него в положително и зло.

7. Овен

Овенът е тъкмо по средата сред „ предан “ и „ некоректен “. Разбира се, той се посвещава на хората, които обича и е прекомерно кардинален, с цел да играе двулично. Но в случай че откри нещо друго, което е по-интригуващо, той ще последва сърцето си. Това за него е най-естественото нещо на света.

8. Дева

Девите са прекомерно параноични, с цел да бъдат изцяло лоялни, само че също по този начин са и прекомерно параноични, с цел да оставят някого с неправилни или неразбираеми усещания. Докато ви обичат, те ще бъдат компактно зад вас, само че щом ползата им изчезне, ще продължат напред. Не се съмнявайте, че Девата ще ви размени бързо.

9. Козирог

Козирозите са по-малко лоялни от други зодии, само че не са изцяло ненадеждни. Те обичат да поемат водещата роля във връзката и от време на време се привързват към хора, които не им отвръщат със същото. Ако не бъдат деликатни, ще останат с чувството, че постоянно те влагат повече във връзката и най-после ще си го изкарат на идващите сътрудници, които не заслужават такова отношение.

10. Риби

Рибите са страхотни любовници, само че постоянно са толкоз отнесени в магическите си мислени светове, че щом открият по-зелено пасбище, което да ги въодушевява повече, те се усещат морално задължени да го последват. Те обичат да са влюбени, само че не обичат да са ангажирани. Искат животът да бъде еволюция на ползите им и щом усетят, че са надраснали връзката, ще си тръгнат, без значение дали ви харесва, или не.

11. Водолей

Водолеите са извънредно амбициозни, когато става дума да вършат велики промени в света и тъкмо това е слабото им място. Те са толкоз филантропски настроени, че биха жертвали личната си връзка в името на по-висше богатство. Не че ще бъдат изкушени от други хора, по-скоро ще бъдат изкушени да остават на работа до 23:30 през уикендите.

12. Стрелец

Стрелците са страхотни хора – в действителност. Но когато става дума за преданост, те са прекомерно импулсивни и свободолюбиви, с цел да се обвържат на 100%. Не че всеки един Стрелец е кръшкач, само че в случай че има някой, на който му е мъчно да се обвърже (и да остане обвързан), това несъмнено е той. Стрелците просто са толкоз жадни за нови прекарвания и постоянно са изкушавани от незнайното. За страдание, това постоянно рефлектира върху връзките им.

източник: iwoman.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР