Какво би станало, ако в Италия или в Германия, се

...
Какво би станало, ако в Италия или в Германия, се
Коментари Харесай

Гешев: Който върви по криви пътища, ще падне рязко

" Какво би станало, в случай че в Италия или в Германия, се види това, което българските жители видяха в четвъртък, а точно - срастването, симбиозата на престъпни престижи, които преди време наричахме мутри, наказани лица, лица, наказани от Интерпол, лица, които назовават себе си " публицисти ", " обществени персони " и " обществени организации ", за които не бих употребявал думите " партии ". В тези страни най-вероятно би избухнало нещо с размерите на „ Уотъргейт “. В България, за жалост, на никой не му прави усещане. За нас не е вест, че живеем в такава страна, че мафията се разраства, нападна държавните институции и хората живеят все по-зле затова. "

Това съобщи в изявление за БГНЕС основният прокурор Иван Гешев.

Прокуратурата заяви в четвъртък, че е разкрита проведена незаконна група, упрекната в голям брой закононарушения. При претърсвания на парцели на обвинените са открити описи с имена на следователи, прокурори и съдии, които са били заплашвани, открити са опиати.

Иззети са и 15 аудиозаписа, на които лицето, наречено Красимир Каменов – Къро беседва с обвинените, както и с лице, за което има данни, че е публицист, засягайки имена на политици, партии и други

„ Става дума за досъдебно произвеждане, което се следи от Софийска градска прокуратура за проведена незаконна група за осъществяване на данъчни закононарушения и пране на пари. В хода на досъдебното произвеждане са събрани спомагателни доказателства за държане на високорискови наркотични субстанции за разпространяване и евентуално за проведена незаконна активност за търговия с въздействие. Колегите обявиха, че ще се извърши разбор за обособяване на тези материали в други досъдебни производства “, изясни основният прокурор и посочи, че досъдебното произвеждане е почнало по сигнал на българските служби за сигурност, по-късно е имало тъжби на български жители: „ Това е станало още през септември 2022 година Още тогава е било привлечено едно лице като обвинен с мярка " подписка ". След това е траяла работата, с цел да се стигне до информацията, която предоставихме “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР