Какво би направил човек, ако има под ръка 40 милиона

...
Какво би направил човек, ако има под ръка 40 милиона
Коментари Харесай

За какво Брад Пит похарчи 40 милиона долара

Какво би направил човек, в случай че има на разположение 40 милиона $? Би си подарил първокласна къща край морето, би ги " вложил " в екзотични пътешествия или би си сътворил напълно нов живот... Какво обаче би направил Брад Пит, който евентуално към този момент има всичко, което си е поискал? Би си купил нещо вековно. Буквално.
 Брад Пит, GQ, кариерата му и какво разкри артистът в изявление за новия брой на списанието
Брад Пит - мъчително прям и шокиращо друг

Какво разкри артистът в изявление за GQ

Съвсем скоро американският артист стана притежател на историческо 100-годишно имение, ситуирано в планините на крайбрежното градче Кармел в Калифорния.

Става въпрос за имението D.L. James House (носи името на първият си собственик - предприемача и публицист Д.Л. Джеймс), датиращо от 1918 година и проектирано от видния проектант от началото на ХХ Чарлз Съмнър Грийн. Къщата е направена от добивани в региона пясъчни камъни и гранит. Има сводести прозорци, керемиден покрив в средиземноморски жанр и невероятна панорама към океана.

Заинтригува ни и фактът, че парцелът с повърхност 278.709 квадратни метра в никакъв случай не е бил обществено разгласен за продажба. В реалност е платен отвън пазара на цена, която съгласно локалните брокери го прави най-скъпият дом, продаван в миналото в региона.

Това е и последната договорка с парцели, обвързвана със звезди в Кармел. Дългогодишният дом на актрисата Бети Уайт неотдавна беше продаден за близо 11 000 милиона $, което е доста над желаната цена от 7.95 милиона $.
 Снимка 582274

Решението на Пит да се снабди с това старинно украшение не ни изненадва, имайки поради, че е изтъкнат познавач на архитектурата и обожател на домовете в занаятчийски жанр.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР