Какво би било, ако Леонардо ди Каприо не бе изиграл

...
Какво би било, ако Леонардо ди Каприо не бе изиграл
Коментари Харесай

Лео ди Каприо е бил на косъм да изпусне ролята си в Титаник, не е за вярване защо

Какво би било, в случай че Леонардо ди Каприо не бе изиграл ролята на Джак Доусън в паметния филм " Титаник "? Всъщност, не можем да си представим сходно нещо, тъй като в мига, в който чуете заглавието на кино лентата, в главата ви незабавно изникват облиците на Кейт Уинслет и Лео. Просто няма по какъв начин да е по различен метод. 

И въпреки ди Каприо да се е оказал съвършеният артист за този облик и въпреки " Титаник " да бе кино лентата, който го направи звезда, се оказа, че красавецът на Холивуд е бил на косъм да се размине с този всеизвестен триумф. Това показа режисьорът на лентата Джеймс Камерън преди няколко дни в изявление. 
                             

Лео направил доста неприятно усещане на Джеймс на кастинга, само че въпреки всичко чарът на артиста е толкоз обаятелен, че е било мъчно да не бъде определен за ролята. А ето какво се случило и за какво Лео за малко да ядоса режисьора и да се размине с най-големия си триумф:
                             

" Той несъмнено ме очарова още на първия кастинг, само че трябваше да видя по какъв начин се получава химията сред него и Кейт Уинслет. Лео се съгласи и насрочихме среща. Когато се събрахме тримата, аз пожелах двамата да прочетат няколко страници от сюжета. В този миг Лео се изненада и изрично отхвърли да чете. "

Тогава Камерън споделил на артиста, че няма да бъде взет във кино лентата, което пък предиздвикало ди Каприо да се замисли и не щеш ли е взел вярно решение. 
                             

Но замислете се, кой различен щеше да изиграе по-добре ролята на Джак от Лео?

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР