Какви са тези 8 точки, които българският министър-председател или негов

...
Какви са тези 8 точки, които българският министър-председател или негов
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Петков ще си тръгне като поп Кръстьо

Какви са тези 8 точки, които българският министър-председател или негов представител е заречен като задължения към еврокомисаря по разширението на Европейски Съюз Оливер Вархеи за Северна Македония . Извършено ли е национално изменничество? За нас това е реалност и националното изменничество е осъществено от министър-председателят. Един народен представител от Политическа партия разгласи, че за него министър председателят е „ просто Киро “, аз ви споделям, че той ще си тръгне като поп Кръстьо. Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Костадин Ангелов.

Ангелов също по този начин разкритикува ръководителят на Народно събрание Никола Минчев, че се пробва да се крие националното изменничество на партийния водач на " Продължаваме промяната " (Кирил Петков - бел. ред.) и изиска оставката и на Минчев.

По-рано националният представител от " ИТН " (ИТН) Тошко Йорданов заяви за паметна записка, подписана от началникът на кабинета Лена Бориславова по отношение на среща на зам.-външният министър Васил Георгиев с еврокомисаря по разширението Оливер Вархеи с 8 точки, които Петков е заречен като ангажимент за Северна Македония.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР