Какви качествата има една силна жена? Познавате ли непоколебими, уверени,

...
Какви качествата има една силна жена? Познавате ли непоколебими, уверени,
Коментари Харесай

5 важни признака, че сте силна жена

Какви качествата има една мощна жена? Познавате ли непоколебими, уверени, мощни дами измежду вашите приятелки, които ви въодушевяват?

Силните дами се целят към върха. Винаги съумяват да получат мечтаното от Вселената. Вземат решения без да се двоумят. Те знаят какво желаят във връзката и в работата си. Вървят самоуверено напред!

Силните дами са прочувствено самостоятелни и разчитат на себе си.

Тук може да ревизирате дали носите черти на мощна и уравновесена жена.

Носите ли тези прелестни черти и прилагате ли потребните препоръки в живота си?

Тук ще ви представим 5 значими признака, че сте мощна жена

Емоционална просветеност

Силните дами могат да управляват чувставата си и имат високо прочувствено равнище. Те обичат, ядосват се, вълнуват се, плачат, само че владеят гнева си, с цел да избегнат отрицателните последици. Те в никакъв случай не губят надзор над страстите си. Не е потребно да сдържате чувставата си, само че не би трябвало да давате те да ви владеят! Трябва да бъдете реалисти и да приемате действително живота. Така ще владеете всяка обстановка. Ще бъдете прочувствено самостоятелни и ще имате здрав и потребен живот.

Себеоценка

Силните дами знаят кои са. Те знаят своята същинска стойност и знаят какво желаят. Те се одобряват такива каквито са и имат вяра в своята цена. Такива дами знаят какво им хресва и какво не и го ползват във всички цели в живота: семейство, бизнес, другари. Ако не се усещат добре, те ясно ще кажат на колегата си от какво имат потребност, а няма да се затварят в себе си и да мълчат.

Силната жена познава себе си доста добре, обича себе си и това и оказва помощ да развие своя капацитет. Тя има вяра, че заслужава обич. Ако вие разберете какъв брой надълбоко обичате себе си, това ще повдигне вашето себеуважение и ще станете една мощна жена.

Себеуважението не е неприятна линия, тъй като няма потребност да докзвате какви сте. Хората виждат какво вършиме и също ви ценят. Силните хора обичат себе си и същински имат вяра, че могат да реализират всичко.

Израстване

Всички мощни дами са сполучливи. Те знаят да разчитат единствено на себе си и могат да ръководят живота си. Единствено техните дейности може да са причина за неуспех. Затова те следват непрекъснато мечтаната цел, напредват, знаят какво желаят да реализират и не стопират. Те са дейни и не чакат триумфът да пристигна самичък при тях. Вървят нагоре и се развиват, стават все по-добри. Силните дами обичат живота и одобряват всяко предизвикателство, което им предлага.

Живот в сегашното

Силната жена живее в сегашния миг, през днешния ден и в този момент. Тя не се връща обратно в предишното, тъй като не може да го върне. Тя не се заблуждава, а следи и схваща, че би трябвало да приема действителността, да живее в днешния ден, да не мисли за далечното бъдеще. Силните цжени имат здрав разсъдък, логическо мислене и надълбоко схващане да гледат действително на живота.

Нека си спомним и за един откъс, в който се споделя, че предишното е единствено фантом, бъдещето е един сън, който сънуваме и всичко, което имаме е единствено нашето през днешния ден!

Умението да казваш „ НЕ “

Силната жена знае тъкмо по кое време да каже „ Не “.Тя знае своите персонални граници и отговорност и може да откаже, в случай че види, че някой се пробва да ги прекрачи. Тя не се усеща отговорна, че е отказала, тъй като по този начин е почела себе си и е споделила едно огромно „ ДА “ на себе си. Налага се да кавате „ НЕ “, тъй като хората може да се възползват от добрината ви. Има някои подобаващи изрази, с които да откажете учтиво, в случай че не можете да поемете ангажимент: „ Извинете, само че в този момент не мога. “, „ Благодаря, че ме питате, само че няма да мога “, „ По-добре да се обърнете за помощ към различен “. Когато се научите да отказвате, ще добиете огромна персонална независимост и естетика.

За да сте уверени и да действате самоуверено, би трябвало да се учите на психическа резистентност. Да не се отказвате и да вървите напред!

Понякога, с цел да станеш мощен, ти се постанова да минеш през доста компликации. Накрая, когато преодолееш трудността, откриваш своята същинска същина и себеуважение.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР