Каква съдба? Вижте уникалната история с неочакван край. Във Великобритания двама

...
Каква съдба? Вижте уникалната история с неочакван край.
Във Великобритания двама
Коментари Харесай

Приятели спечелиха 4 млн. паунда от лотарията и влязоха в за...

Каква орис? Вижте неповторимата история с непредвиден край.

Във Англия двама другари купиха лотариен билет от открадната банкова карта и завоюваха голяма премия от 4 млн. паунда. Те решили да отпразнуват огромната победа и организираи 4-дневен запой, само че чиновниците на реда разкриха измамата им и мъжете влязоха в пандиза, оповестява Daily Star.

Те купили късметлийския си билет в магазин в Лондон, където пристигнали да просят. Приятелите били сигурни, че в огромния град можете да се завоюват повече пари.

След като спечелили премията, един от тях се обадил във компанията, от която трябвало да я получат, само че на молбата да каже банковите данни за превода на парите, той отвърнал, че нямал сметка. Това усъмнило служителя от компанията, тъй като в тази ситуация породи въпросът по какъв начин мъжът се е сдобил с лотарийния билет.

Следователят, който на идващия ден се обадил на приятеля, открил, че картата е на негов някогашен приятел, който му „ дължи пари “. Тази информация не можела да бъде доказана. В резултат се оказа, че картата е открадната от напълно друго лице, вследствие на което приятелчетата бяха задържани и изпратени зад решетките.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР