Каква е заплахата за организма от неправилната употреба на ,

...
Каква е заплахата за организма от неправилната употреба на ,
Коментари Харесай

Диетолог: Здравият човек може да пие кафе дори през нощта

Каква е опасността за организма от неправилната приложимост на, споделя в изявление за радио „ Спутник ” ендокринологът и диетолог Алексей Калинчев, написа БГНЕС. В никакъв случай не би трябвало да пиете обичайно утринното си кафе на гладно , предизвестява Алексей Калинчев. Според него пиенето на тази напитка на гладно може да докара до обостряне на хронични болести на стомашно-чревния тракт като гастрит, язвена болест и панкреатит. " Всъщност всички ние имаме тези болести в един или различен стадий, те просто могат да бъдат в ремисия от студентските ни години ", сподели Калинчев.
Лекарят свързва пиенето на кафе на гладно с „ погрешно хранително държание “. Човекът, който от години има чувство за " здравословен апетит ", не желае да яде заран и единствено пие кафе, с цел да ободри. Според него можете да изпиете първото си кафе откакто сте закусили , въпреки и с нещо малко. Няма значение дали кафето ви е черно, с мляко или с сурогат на млякото. И не се опасявайте да комбинирате тази напитка с десерт, макар че не трябва да злоупотребявате и със сладкишите.
 5 неща, които потвърждават, че си коства да пиете по кафе 5 неща, които потвърждават, че си коства да пиете по кафе
Всеки ден милиони хора по целия свят стартират деня си с чаша кафе. Ако сте измежду тях, тези 5 обстоятелството за обичаната ви кофеинова напитка ще ви...
" Няма да затлъстеете поради това, че сутринта сте пили кафе с нещо сладко. Любителите на кафе нормално пият единствено кафе, по няколко чаши дневно. Десертът е изключение. След щедро хранене, малко хора ядат десерт, само че някои от тях пият кафе. “, показа Калинчев. В същото време, както означи лекарят, кафето не постоянно тонизира, от време на време има противоположен резултат . Според него, здравият човек може да пие кафе когато и да е на деня, даже през нощта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР