Каква е тайната на двойките, които са щастливи от връзката

...
Каква е тайната на двойките, които са щастливи от връзката
Коментари Харесай

Шест правила в спалнята на щастливите двойки

Каква е тайната на двойките, които са щастливи от връзката си? Въпрос, който всеки си задава, до момента в който динамичността на живота ни кара да пропущаме значимите елементи свързани с любовта. Щастливата връзка е като добре разклонено дърво. Макар да има възходи и моменти на уязвимост, в случай че някой от клоните се счупи, дървото към този момент не е цяло. Двойките, които се радват по-често на естетика във взаимоотношенията си, съблюдават някои значими правила – разпоредбите на спалнята. Лесни за следване, вижте кои са.

Оставете всички терзания, работата си отвън спалнята
Проучванията демонстрират, че двойките, които не приказват за стресовия им самостоятелен живот, до момента в който са в границите на спалнята, са доста интимни и сближени, в сравнение с останалите. Оказването на прочувствена поддръжка в една връзка е извънредно значимо, само че пробвайте се да превърнете спалнята в място единствено за обич и положителни страсти. Важните въпроси може да обсъждате във всеки различен миг.

Не си лягайте ядосани
Ядосани на колегата, на родственик, сътрудник, децата... Преди да легнете в спалнята пробвайте се да постигнете консенсус или най-малко на половина да разрешите казуса. Не си лягайте с негативни страсти, изключително един към различен.

Не се разсейвайте
Когато сте в спалнята с обичания човек, без значение дали закусвате сантиментално, вършиме обич или просто разговаряте на приятни тематики, дръжте настрани тези неща, които работят разсейващо. Изключете тв приемника, мобилните телефони дано са на спокоен режим. Фокусирайте се един към различен, най-малко за малко.

В леглото едновременно
Има прочут комфорт и фамилиарност в това да заспиш с обичания човек. За да запазите интимността във връзката си, пробвайте се да синхронизирате графиците си по метод, който ви разрешава да си лягате дружно всяка вечер, най-малко доколкото е допустимо.

Правете си похвали един на различен
Спалнята би трябвало постоянно да бъде това особено ваше място за обич, романтика и позитивност. Комплиментите един към различен, изречени точно там, ще подхранят тази магия. Напомнете си за какво сте толкоз влюбени в колегата си. Нека той или тя знае че постоянно сте привлечени от тях. Превърнете комплиментите в рутина.

Имайте дълбоки и интимни диалози между тях
Понякога спалнята е едно от местата, където и двамата се чувствате най-сигурно. И в този дух, не се опасявайте да се впуснете надълбоко в диалозите си. Оставете се да бъдете уязвими в безвредното си пространство. Споделяйте за вашите чувства, полови мечти, правете проекти за вас двамата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР