Каква е причината за нашите поражения и неуспехи? Ето най-обидните

...
Каква е причината за нашите поражения и неуспехи? Ето най-обидните
Коментари Харесай

7 грешки, които съсипват живота ви

Каква е повода за нашите провали и неуспехи? Ето най-обидните неточности в живота, които ни лишават от насладата от живота и за които по-късно ще съжаляваме.

Основни житейски неточности
Грешките в готвенето, които могат да бъдат ВРЕДНИ за здравето
Има някои неточности, които продължаваме да вършим даже когато сме на хранителен режим и сме почнали да се храним напълно здравословно. Но...
Прочети повече
1.       Не си позволявате да се радвате

Блокирането на насладата не е просто неприятна житейска тактика. Това е евентуално увреждане на психическото и телесното здраве. В резултат на това условията към другите се усилват и се развива навикът за страдалчество. Човек стартира да вижда живота в черно и бяло.

2.       Отлагате всичко за по-късно

Доста постоянно срещана неточност. Ние не живеем в сегашния миг, а в утрешния ден. Така спестяваме пари, пътувания, проекти и наслаждение. Но „ на следващия ден “ може да не пристигна. 

3.       Изчаквате удобен миг
Никога не казвайте това, когато оставите колата си в сервиз
Хората, които ни минимум схващат от коли, постоянно се доверяват на майсторите в автосервизите. Това не е кой знае какъв проблем, така к...
Прочети повече
Нищо в никакъв случай няма да бъде идеално за вас. Това се отнася както за вашите лични познания, умения, по този начин и за общата икономическа обстановка в страната, в която живеете. Винаги има известна степен на неустановеност. И в никакъв случай няма 100% гаранция. Невъзможно е да се застраховаш против всичко и да предвидиш всичко. Научете се да се справяте с всяка обстановка.

4.       Смятате знанията за по-важни от уменията

Теоретичните знания сигурно са потребни. Но в случай че не сте в положение да приложите знанията си на процедура, тогава те са изцяло безполезни.

Можете да се справите добре, без да знаете теорията, или можете да знаете доста и да не можете да го приложите на процедура. Знанието е потребно нещо, само че уменията са по-важни.

5.       Вярвате, че ще бъдете възнаградени за страданието
Не допускайте ТЕЗИ 5 неточности, тъй като настинката ще се утежни
Настинка може да пипнете през всеки сезон, освен през зимата, въпреки че тогава е по-вероятно. Вирусите дебнат от всеки ъгъл и по тази причина т...
Прочети повече
Целият ни светоглед се основава на страданието и упованието на премия за него. Можеш да страдаш безпределно. Не са ви давали нещо в детството, не са ви учили, мамили са ви, родени сте в неверната страна, в неверната ера и така нататък

Това е комфортна позиция за оправдаване на бездействието, слабостта и неналичието на воля.

6.       Страхувате се от мненията и преценките на другите

Хората постоянно ще приказват за нещо, ще разискват нещо или някой, имат потребност от тематика за връзка. Вие, вашият живот също можете да станете такава тематика. Но не правете драма от това. Често хората нямат поради нищо неприятно, когато приказват за накого.

Ако приказват за теб, това значи, че си забавен, че имаш избрани качества. Ако чуете неприятни неща за себе си, приемете го умерено и с равнодушие.
6 неточности, поради които дамите са нещастни в любовта
Жените са по-емоционални от мъжете. И когато срещнат подобаващия сътрудник, те се оказват по едно и също време във вълнуваща и стресираща ситуаци...
Прочети повече
7.       Живеете не съгласно личните си разбирания

Всеки върви по своя път в живота. Често ли собдирате мнението на другите за вашия живот, дейности и решения? Колко постоянно приемате непознато мнение?

Защо поглеждате обратно към някого, когато вършиме проекти за бъдещето? Живейте живота си, както бихте желали.

Опитайте незабавно да започнете да поправяте тези неточности и животът ви ще стартира да се трансформира към по -добро.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР