Каква е обстановката във втория по големина град в Украйна

...
Каква е обстановката във втория по големина град в Украйна
Коментари Харесай

Български преподавател в Харков: Тази сутрин е тихо, да се надяваме, че ще продължи

Каква е ситуацията във втория по величина град в Украйна - Харков? Вчера там влязоха съветски военни, а по-късно регионалният шеф заяви, че държавните сили са възвърнали надзор над града.



В утринния блок " Денят стартира " се включи проф. Михаил Станчев, който живее и преподава в локалния университет. Той описа, че миналата нощ е била по-спокойна. Обяснява си, че това може би се дължи на предстоящите договаряния сред украинска и съветска делегация.

Два жилищни блока са ударени, съумяха пожарникарите да ги изгасят, обаче един частен дом изгоря изцяло и притежателят умря. Особено през вчерашния ден интензивно обстрелваха разнообразни региони в Харков - 450 души бяха признати в болничното заведение за незабавна помощ и след ликвидирането на една от диверсионните групи те се скриха в локалното учебно заведение около метростанция и след ликвидацията, това учебно заведение изгоря и децата останаха без учебно заведение.

Проф. Станчев сподели още, че към този момент питателните магазини работят, въпреки и с по-малко артикули, само че има огромни опаки от чакащи пред магазините.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР