Както всичко друго в този свят, ерата на съвременните технологии

...
Както всичко друго в този свят, ерата на съвременните технологии
Коментари Харесай

15 знака на тялото, които показват, че той си пада по теб

Както всичко друго в този свят, ерата на актуалните технологии има както своите преимущества, по този начин и дефекти. Премествайки по-голямата част от връзката си онлайн, стартира да ни липсва способността да виждаме същинските усеща на хората, както и да показваме тези усеща, изключително що се отнася до любовта. Добрата вест е, че нашите жестове могат да кажат доста за нас и способността да четем сигналите на тялото може да отвори пердета към истината.

За това събрахме набор от знаци на тялото, които могат да ви оказват помощ да научите същинските усеща на индивида без да кажете дума.

1. Повдигане на веждите

© Gregg DeGuire / Getty Images

Вдига ли вежди постоянно, когато те види? Ако ви харесва, той харесва всичко, което вижда и чува от вас и подсъзнателно желае повече от вас. Това е повода той да отваря по-широко очите си и вследствие на това веждите му също се повдигат.

2. Влажни ръце

Дланите на ръцете може да са знак, че той се усеща разгорещен или че е нервозен, когато сте в близост. Може да се уплаши да не направи неверен ход и да съсипе всичко или да каже нещо скучно, което също може да ви изплаши. Всичко това води до нараснало равнище на раздразнителност и вследствие на това мокри ръце.

3. Навежда се към вас

© The Office / NBC

Въпреки че това може да е явен знак, това приказва доста. Ситуацията е друга, когато прекарвате време в шумно или препълнено барче, само че в случай че той ви чува съвършено, само че въпреки всичко навежда тялото си към вас, това значи, че желае да чуе всичко, което казвате, и да не пропусне и дума.

4. Притискане на дланта

Ако забележите по какъв начин притиска дланта ви към неговата, това демонстрира вътрешното му предпочитание да се свърже с вас още повече. Сплетените пръсти имат същото значение.

5. Разтваряне на краката

© Denette Nathan/CP/ABACA/EAST NEWS

Този жест може да бъде знак за доверие (или неприятни маниери). Тази позиция е уязвима за мъжете и като седи по този метод, той демонстрира доверието си към вас при изискване, че не ви кара да се чувствате неловко. Защо би го направил, в случай че не се интересуваше от теб?

6. Дълбоки вдишвания

Поема ли надълбоко мирис всякога, когато те види? Причината се крие освен в потребността му да получава повече О2, само че и в желанието му гърдите да наподобяват по-големи, а талията – по-малка. Той се пробва подсъзнателно да ви наподобява прелъстителен, тъй като към този момент си е паднал по вас.

7. Контакт с очите

© Out of Sight / Universal Pictures

Ако прекарвате време към други хора и го хващате да ви гледа, когато го погледнете, това е същински знак, че се интересува от вас. По-смелите момчета не се срамят от поддържането на дълъг контакт с очите – по-скромните може да ви следят всякога, когато минавате около тях или да ви хвърлят секрети погледи. Освен това хората са склонни да гледат индивида, който харесват, когато се смеят; тъй че проверете кой гледа идващия път, когато чуете смешка дружно и в случай че това сте вие, радвайте се!

8. Докосва яката си

Това е още един знак, че е нервозен, когато сте в близост. Много хора теглят нещо в ръцете си постоянно, когато изпитват раздразнителност и същото му се случва и на него. Въпреки това, защото не желае да го забележите, той се пробва да го направи по-малко явно.

9. Истински усмивки

© michaelronda / Instagram

Мъжете са склонни да имат по-сдържани усмивки, когато пораснат, само че прекарването на време с човек, който харесва, прави усмивките им по-истински. Освен че демонстрират предните си зъби, знаци като присвити очи и бръчки по челото могат да значат, че го засягате по добър метод.

10. Гласът му се трансформира

Ако тонът на гласа му се промени към по-сладък, по-мек, когато се обърне към вас, можете да сте сигурни, че сте в неговия лист. Той може също по този начин да стартира да приказва по-бавно, когато поддържа връзка с вас. Това е сигнал, че се усеща комфортно и умерено.

11. Ходене до вас

© The Notebook / New Line Cinema

Влизането на 2 стъпки пред вас ясно демонстрира, че той се интересува повече от личната си персона, в сравнение с от вашата. И назад, ходенето до вас демонстрира неговия интерес към вашата персона, както и взаимната връзка. Единственото изключение да върви пред вас е, когато се разхождате през препълнено или даже рисково място.

12. Отнася се с вашите движимости с почитание

Обърнете внимание на метода, по който се отнася с вашите движимости – хвърля ли палтото ви или ви го връчва? Размерът на уважението, което той отдава на вашите движимости, демонстрира размера на уважението, което има към вас. Дори и да се държи с вас като с кралица, само че не се отнася с вашите неща по същия метод, това демонстрира неговите неистинен усеща и назад.

13. Случайни докосвания

Ако той не може да спре да ви допира инцидентно и по нехайство или в случай че понякога продължава да удря краката ви под масата, това демонстрира вътрешното му предпочитание да бъде по-близо до вас. По принцип се опитваме да стоим надалеч от хората, когато не ги харесваме, нали? Същият принцип, само че противоположното работи, когато имаме топли усеща към някого.

14. Без телефон

Не на последно място, способността му да държи телефона си настрани и да не реагира на всяко известие, което получава, демонстрира освен уважението към вас, само че и интереса към вас. Целият свят може да чака, до момента в който сте до него.

15. Разделяне на устните

© AP/East News, © maximon / MEGA/Mega Agency/East News

Вече знаете, че цялото изражение на лицето му се трансформира, когато ви види, само че в случай че към момента имате подозрения, проверете устните му. Той може да ги раздели още когато ви види или това може да му отнеме известно време, само че при всички случаи той ще го направи поради топлите си усеща към вас.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР