Както виждате на мен президентът е обърнал специално внимание. Не

...
Както виждате на мен президентът е обърнал специално внимание. Не
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Радев ми е обърнал специално внимание - назначи правителство "Анти Нинова"

" Както виждате на мен президентът е обърнал особено внимание. Не знам с какво съм заслужила цялото държавно управление да бъде наречено " Анти Нинова ". Специално внимание, имам поради господин Стоянов. Аз особено съм удостоена с тази чест да бъда заменена от човек, който съм уволнила ". Това съобщи Корнелия Нинова при предаването на поста си в министерството на стопанската система и промишлеността на служебния министър Никола Стоянов.

Припомняме, Никола Стоянов бе ръководител на борда на ВМЗ-Сопот и при започване на юни бе уволнен от Корнелия Нинова. " Можеше президентът да прояви повече въображение, да назначи да вземем за пример господин Михайлов от " Кинтекс ", против него най-малко има две каузи, против господин Стоянов има единствено инспекция ", сподели иронично Нинова.

Думите й са в отговор на журналистически въпрос за Българска социалистическа партия и служебния кабинет. По мненията на публицисти, политолози и анализатори, виждам какво е най-отличителното за държавното управление. Заглавията са " Анти-БСП " и " Анти-Нинова " държавно управление.

" Очевидно държавното управление ще бъде реваншистко към Българска социалистическа партия, ще се употребява акцията, с цел да бъде злепоставяна Българска социалистическа партия, с цел да се измислят и показват пред обществото компромати против Българска социалистическа партия ", съобщи Нинова, която е водач на столетницата.

" С дейностите си за 1 час президентът свърши нещо, което аз не можах за 1 година - отвори очите на българските социалисти. Че два пъти използва Българска социалистическа партия, с цел да стане президент и два пъти ги съобщи. Сега най-малко съм спокойна за партията, че знае защо става дума ", изясни Нинова.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР