Както вече ви информирахме, жесток пожар във врачанското село Сираково

...
Както вече ви информирахме, жесток пожар във врачанското село Сираково
Коментари Харесай

След огнения ад във Врачанско! Собствениците на загиналите коне подозират умишлен палеж!

Както към този момент ви информирахме, нечовечен пожар във врачанското село Сираково докара до гибелта на 11 елитни коня, а цената на вредите се прави оценка на към 100 000 лв..

Конете са благосъстоятелност на разнообразни хора, които ги гледали дружно, с цел да могат да си оказват помощ взаимно.Животните взели участие в национални надпревари, само че помагали и за терапия на заболели деца.

Собствениците подозират, че конете им са станали жертва на палеж и просто не могат да си показват по какъв начин човек е кадърен да сътвори нещо толкоз грубо.

"Не мога да допускам, човешко създание е способно да направи нещо толкоз грубо с тези благородни животни ", сподели през сълзи един от притежателите на конете пред Нова тв.

Породистите животни били в конюшнята, когато огънят лумнал. Конната база се намира отвън селото и по тази причина пламъците били видяни късно. Сигнал за пожара подал водач, който минал в региона инцидентно и забелязал, че постройката гори.

Първо се отзовали от селото, само че опитът животните да бъдат изведени от конюшнята бил безрезултатен поради мощния пожар.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР