Както във всичко останало, и в киното винаги ще има

...
Както във всичко останало, и в киното винаги ще има
Коментари Харесай

Какво се случва с Лара Крофт

Както във всичко останало, и в киното постоянно ще има разногласия, които ще разделят почитателите на няколко срещуположни лагера. Дори и когато става въпрос за това коя е по-добрата Лара Крофт - Анджелина Джоли или Алисия Викандер.
 Amazon, MGM и завършването на договорката за милиарди
Amazon си купи Джеймс Бонд

Ето и какъв брой милиарда би трябвало да платят

Според нас и двете са страхотни, като от няколко години се приказва за продължение на " Tomb Raider: Първа задача ". Филмът от 2018 година се оказа много сполучлив, въпреки и приходите да не бяха кой знае какъв брой впечатляващи (274 милиона $ в международен мащаб).

През предходната година от MGM даже оповестиха, че създателката на " Страната на Лъвкрафт " - Миша Грийн, освен ще се заеме с написването на сюжета, само че ще направи и режисьорския си дебют с продължението на " Tomb Raider: Първа задача ".

Но единствено няколко месеца по-късно стана ясно, че Amazon имат желанието да закупят MGM. Сделката, която надвиши осем милиарда $, бе финализирана при започване на тази година. От изявление на Алисия Викандер за Entertainment Weekly разбираме, че точно това бави и спъва работата по кино лентата.
 Алисия Викандер, секс сцените и компликациите, които е изпитвала актрисата при снимането им
Неудобни ли са секс сцените за Алисия Викандер

Трудностите на актьорската специалност

Актрисата споделя, че тя и Грийн са подготвени да стартират работа, само че поради договорката и промяна на шефовете всичко е сложено на пауза. Което значи, че надали доста скоро ще забележим и чуем нещо ново към Лара Крофт.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР