Както стана ясно наскоро от гостуването на Криско в Забраненото

...
Както стана ясно наскоро от гостуването на Криско в Забраненото
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво замислят Криско и Димитър Рачков

Както стана ясно неотдавна от гостуването на Криско в " Забраненото шоу на Рачков ", двамата са родственици, защото тв водещият е кръстник на огромното дете на рапъра. Двамата напълно скоро ще хвърлят и следващата бомба със свое присъединяване, написа ruse24.bg.

Няма да повярвате какво са намислили Рачков и Криско, от които май към този момент всичко може да се чака. Комикът, който паралелно с воденето на шоуто си по Нова телевизия, се опитва да развива и музикална кариера, очевидно е подготвен на всичко за рейтинг и внимание. Дуетът му с Криско дава обещание да е удостоверение за това.

Димитър Рачков към този момент дебютира на музикална сцена - с пародийното си парче " Вайръл ", което притегли много интерес в обществените мрежи.

Интересен факт за тв водещия е също, че поради кино лентата " Голата истина за група " Жигули " той посещава уроци по пиано. " В други излъчвания съм го правил и за една седмица издаването на парче, само че с теб ще ни отнеме повече време ", съобщи Криско по време на гостуването си при известния комедиант, визирайки парчето си " Кавала Кючек ", който изпя с Галена след предизвикателство от страна на Николаос Цитиридис.

Изпълнителят на " Да или не " добави също, че с Рачков рядко са имали сериозен диалог, като точно това ще е повода и за възможното им закъснение. По песента си двамата се чака да работят през лятото, а по кое време ще са подготвени да я показват, следва да разберем.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР