Както се казва, очите са огледалото на душата. И това

...
Както се казва, очите са огледалото на душата. И това
Коментари Харесай

Ето какво разкрива цвета на очите ви

Както се споделя, очите са огледалото на душата. И това е тъкмо по този начин. Всеки от нас има неповторим външен тип, в който са скрити всички неповторими черти на характера.

Но какво в действителност може да разкрие цвета на очите за вас, разберете в този момент!

Сини очи

Хората със сини очи имат доста мощен дух, те са смели и решителни, и също са отлични стратези. В допълнение, те имат креативен качества, които, наред с други характерности, ги вършат страхотни писатели, художници, музиканти. Въпреки това, мъчно е да се открият съществени връзки с тези хора. Те внимателно странят от другите и деликатно сортират приятелите си.

Синеоките хора се схващат ужасно с притежателите на тъмни очи, само че въобще не се схващат с хора със зелени очи. Ето за какво би трябвало да сте доста деликатни с кого желаете да се сближите.



Зелени и сиви очи

Вие живеете поради хората, тъй като сте почтени, открити и в това време чувствителни. Готови сте да помогнете на прочут и чужд, тъй като имате положително сърце. Тези характерности ви вършат и доста положителни слушатели и много хора ви се доверяват. Вие сте правилни на приятелите си и на индивида до вас. Семейството за вас постоянно е преди всичко. Обичате домашния уют и държите на разбирателството и уважението в една връзка.

Бъдете деликатни, когато поддържате връзка със синеоки хора. Нужно е да деянията малко повече самообладание към тях.

Тъмни очи

Притежателите на кафяви и черни очи не обичат скуката и с тях постоянно е занимателно. Те са обичани и съобразителни хора. Някой се нуждае от диалог? Те са подготвени да изслушат приятелите си и по-късно ще им подарят значими препоръки. Въпреки това, от време на време те се уморяват от динамичността на живота ви и даже се оплакват. За благополучие, това е рядко събитие, на което приятелите им към този момент са привикнали.

Най-добри връзки ще имате с хора, които също имат тъмни очи, само че може да се разбирате добре и със светлооки хора. Като цяло вие сте общителни и намирате общ език с всеки.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР