Както съобщих още миналата седмица, нашето правителство договори нови количества

...
Както съобщих още миналата седмица, нашето правителство договори нови количества
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не всявайте страх сред населението, на разположение сме

Както оповестих още предходната седмица, нашето държавно управление контракти нови количества полутечен газ, които да подсигурят енергийните ни потребности до пролетта. Това съобщи някогашният министър председател Кирил Петков за bTV.

За да не сложи служебния кабинет пред приключен факт с последна договорка, то обезпечи опция за потвърждаване или отменяне на офертата за втечнения газ до 19 август, ако наследниците му в ръководството не съумеят да обезпечат нужната инфраструктура, или съумеят да намерят по-надежден и по-евтин източник на газ, показва Петков.

" За октомври към този момент имаме контрактуван слот, за ноември също имаме две варианти – служебният кабинет може да ги прегледа. През април за две седмици намерихме терминал за полутечен газ в Турция – служебният кабинет може да употребява този наш опит ", добавя той.  

Апелираме да не се всява боязън измежду популацията и сме разполагаем да окажем подпомагане, добавя Кирил Петков.

" Приоритет на държавното управление би трябвало да е да обезпечи надеждни доставки, като сътрудниците не би трябвало да не помнят, че най-големият проблем на съветския газ е, че може да бъде спрян когато и да е ", означи някогашният министър председател. 

От " Продължаваме промяната “ напомнят, че не Кирил Петков и Александър Николов са спрели доставките по газовия контракт, а " Газпром " - едностранно и в нарушаване на контракта с България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР