Както съобщава британското издание, Винсент Верди се запознал с 56-годишната

...
Както съобщава британското издание, Винсент Верди се запознал с 56-годишната
Коментари Харесай

Ужасяващо: Бивш снайперист застреля приятелката си след дълго следене ВИДЕО

Както оповестява английското издание, Винсент Верди се срещнал с 56-годишната Елизабет Лий-Хермат, самотна жена с две възрастни деца. След като отгледала сина и щерка си, тя решила още веднъж да си откри сътрудник.

Елизабет се натъкнала на Винсент, някогашен снайперист от Централно разузнавателно управление на САЩ, който работел за разузнаването по целия свят. Освен това, известно време той имал активност и в Агенцията за битка с опиатите, само че бил заставен да я напусне.



След няколко месеца дамата се усъмнила, че новият сътрудник е подобаващ за нея. През юли тя се разделила с него, само че Верди по никакъв начин не желал да се откаже от нея. Той показвал пристрастеността си със известия, позвънявания на работното място на дамата, кутии с шоколадови бонбони и букети цветя.



Елизабет отхвърляла подаръците и тогава Винсент стартира да я следи. Тя почнала да вижда, че мъжът се върти покрай къщата й, наблюдава я, до момента в който посещава зъболекаря и даже в театъра. Въпреки образованието, някогашният чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ не се отличавал с незабележимост.

Жената се обърнала към полицията, настойчивият любовник бил задържано и по-късно предизвестен да не се доближава до обекта на своята пристрастеност.

Въпреки това, на 1 ноември Елизабет се срещнала за финален път с Винсент. Недалеч от учебно заведение, той я прострелял в корема, като раната се оказала съдбовна.



През май 2019 година 63-годишният палач се признал за отговорен и малко по-късно е наказан на 18 години затвор.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР