Както сами виждате профилът ми беше ограничен. Това е свободата

...
Както сами виждате профилът ми беше ограничен. Това е свободата
Коментари Харесай

Тодор Беленски пита: Господин Петков, готов ли сте да наречете Путин диктатор?

" Както сами виждате профилът ми беше стеснен. Това е свободата на словото в днешно време. Социална мрежа, която претендира да е платформа, се изявява като редактор и лимитира правото ми на изложение. Нещо, което върша в качеството си на самостоятелен публицист и напълно за култура на сънародниците ми ", показа политическият публицист Тодор Беленски, откакто профилът му в обществената мрежа Facebook беше неразрешен.

Той съумя да насочи своето обръщение към хората и да изрази позицията си за днешните събития на политическата сцена у нас и в Европа.



Ето какво написа Беленски:

" Аз ще намеря метод анализите ми са стигат до вас. Ще си направя лична страница, ще пиша по опция и в медии, ще върша и видеа. Но аз в тази ситуация не съм значим. И съм надалеч от мисълта да го играя отстъпник. Но това е цялостният метод в това сякаш демократично време.

От друга страна виждате профилът на един професионален пропагандист. Човек, който скоро ще бъде новият ни министър на защитата. Виждате по какъв начин намерено той употребява профила си за възхвала на непозната страна.

С него разделяме едно име, само че разнообразни полезности и убеждения. И не става въпрос за русофилия и русофобия. Доста по-сложно е. Става въпрос за разлика сред правила и кариеризъм. За взор в бъдещето и експлоатиране на сегашното за облаги. За работа на родината си и обслужване на непознати ползи.

Господин Тагарев ясно съобщи в скорошно изявление, че желае повече задгранични войски в България. Той изяснява това като отбрана на националната сигурност. За мен задграничните корпуси са опасност за националната ни сигурност.



Сега желая да попитам негласуващите си другари. Чувствате ли се показани от Кирил Петков и Тодор Тагарев? Още ли смятате, че гласуването е безсмислено? И отново ли ще ходите за гъби на изборите?

И няколко въпроса към умните и красивите. Разхубавявате ли се или поумнявате като докладвате хората, които не са склонни да гледат на света в черно и бяло? И като сте токова кардинални подготвени ли сте да сложите тъждество сред думи и каузи и физически да отбраните украинците? А личната си татковина, в случай че тук има непозната войска?

Господин Петков, вие подготвен ли сте в персонално качество да наречете Путин деспот? Не споделям дали е подобен или не, а дали ще му го кажете? Ще му се скарате ли повече да не прави по този начин? Защото по този начин вършат мъжете. Каквото приказват пред другари и медиите, го споделят и в лицата на хората.

Същевременно Петков се сърди на " подправените вести " от медии за даване на наши самолети на Украйна. Знаете ли чия беше тази информация? На Дневник. Нали те са най-правоверните? Как по този начин подправени вести? Кой лъже последно -медията на Америка за България или министър председателят на американското посолство?

Чел ли сте творбата на Стайнбек за мишките и хората, господин Петков? Защото там имаше една хубава поговорка, че от време на време и най-хубавите намерения пораждат теглила и горести. Добрите планове са хубаво начало, само че в един миг отговорностите натежават и от просто Киро се постанова да преминеш в сериозен мъж. Или да не се буташ измежду мъжете. Как беше - всеки самичък си преценЯ ".
ТЕМА преди 35 минути 288 преди 38 минути 1260 преди 57 минути 513
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР