Както по-рано Ви съообшихме Алексей Петров е бил застрелян днес.

...
Както по-рано Ви съообшихме Алексей Петров е бил застрелян днес.
Коментари Харесай

Ето колко опита за покушения е имало срещу Алексей Петров

Както по-рано Ви съообшихме Алексей Петров е бил убит през днешния ден. Това е станало в столичния квартал " Драгалевци ". 

Ранена е дамата, с която се е разхождал. Стреляно е с пушка, написа NOVA.

Срещу Петров бяха осъществени още два опита за нападение - през 2002 и 2015 година При първия Петров е прострелян в гърдите и крайници с автомат. Така и не стана ясно кой е атентаторът и каква повода за закононарушението. Неофициално се говореше, че става въпрос за почистване на сметки при преразпределението на охраняем и осигурителен бизнес. 

През 99-та година някогашната барета отнесе патрон в крайници след скандал с Кирил Киров - Японеца. Версията тогава беше, че револверът е гръмнал инцидентно. През 2015 година против него беше стреляно с два гранатомета.

Иначе цялата кариера на Алексей Петров е обвързвана със службите - работел е в Шесто ръководство на Държавна сигурност, след това - в профилирания отряд за битка с тероризма.

Той е роден на 23 април 1962 година в Бабинци, Тетевенско. Завършва милиционерското приблизително учебно заведение в Пазарджик през 1981 година Работи 8 години в силите за сигурност и в силите за антитероризъм до началото на 90-те години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР