Както обикновено, Samsung пусна не една, а две версии на

...
Както обикновено, Samsung пусна не една, а две версии на
Коментари Харесай

Тест за скорост: Exynos базирания Galaxy S9 срещу Galaxy S9 на базата на Snapdragon


Както нормално, Samsung пусна не една, а две версии на Galaxy S9. Голяма част от света получи този, който от вътрешната страна е оборудван с чипсета Exynos 9810 на Samsung, до момента в който Северна Америка и Китай ще получат същия телефон, само че със Snapdragon 845 на Qualcomm.

Ако Ви е забавно по какъв начин тези два разновидността се показват в класическия тест за скорост, вижте видеото нагоре.

Видеото стартира със старта на набор от приложения – по едно. След като приложението е изцяло заредено, се натиска бутона „Home“, а по-късно се отваря идващото приложение (или игра) и така нататък Така продължава до момента в който не бъдат отворени всички приложения, след което процедурата се повтаря още един път.



Първият „кръг“ бе извоюван от модела Galaxy S9 въз основата на Snapdragon 845, който изпревари версията с Exynos 9810 с към 11 секунди. След „втория кръг“ обаче, телефонът под Snapdragon отстъпи на спечелилия.

Трудно е да се каже, обвързвано ли е това с хардуерните разлики сред двата чипа или софтуерът също играе роля, макар че в този случай се допуска, че Exynos SoC на Samsung е получил по-добра оптимизация, защото той е създаден от самата компания.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР