Както е известно, българският излезе за поредна контрола на роден

...
Както е известно, българският излезе за поредна контрола на роден
Коментари Харесай

Странно: 4-ма ключови играчи на ЦСКА гледат... Левски на живо

Както е известно, българският излезе за поредна контрола на роден отбор на турска земя. " Сините " се изправиха против словенския Марибор, като срещата стартира в събота, 29 януари, от 18:00 часа българско време.
Явно по същото време огромният зложелател на Левски - , не е имал подготвителни занимания, а старши треньорът на " алените " Стойчо Младенов е дал свободно време на своите футболисти. Както е известно, няколко родни тима се готвят в Турция, измежду които " сини ", " червени " и Лудогорец.

Любопитното е, че на контролата на Левски против Марибор сътрудниците от dsport са забелязали четирима футболисти на ЦСКА. Става въпрос за Брадли Мазику, Амос Юга, Тибо Вион и Йоан Баи, които се бяха настанили комфортно и следиха онлайн срещата. Хотелът на " армейците " е покрай терена, на който се играе контролата.
Както е известно, ЦСКА възобновява сезона с дуел на 13 февруари против Локомотив София, който бе анулиран. Левски пък посреща вкъщи Локомотив (Пловдив) на 19 февруари. " Армейците " са 2-ри във краткотрайното класиране с 40 точки от 18 мача, до момента в който Левски заема 6-ата позиция с 26 пункта от 19 изиграни срещи.
Именно за този конфликт Станимир Стоилов стори нещо доста любопитно. .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР