Както Burgas24.bg съобщи пиян турист Кристофер открадна такси, избяга с

...
Както Burgas24.bg съобщи пиян турист Кристофер открадна такси, избяга с
Коментари Харесай

Проговори таксиджията, чиято кола беше потрошена от швед в Несебър

 Както Burgas24.bg заяви пийнал екскурзиант Кристофер открадна такси, избяга с него и катастрофира в Несебър. Шведският жител отмъкнал автомобила и го подкарал из града. Тъй като обаче бил почерпен, чужденецът аварирал. При последвалата инспекция дрегерът отчел 1.74 промила алкохол в кръвта му. Участващите в залавянето му настояват, че е бил и под въздействието на опиати.

" Стоянката за таксита е на слънце. Затова си оставяме колите с отворени прозорци. Ключовете бяха на таблото, само че с сътрудниците бяхме наоколо. Разбрах, че са ми откраднали колата, откакто пристигна един сътрудник и ми сподели, че таксито го няма на стоянката. Друг сътрудник сподели, че автомобилът е по средата на пътя сред Несебър и Равда. Впоследствие разбрахме и за злополуката ", описа пред Нова телевизия пострадалият таксиметров шофьор  Георги Чушев.

Пияният швед катастрофира на улица в Равда и удари паркирани там коли. " Излязох от хотела и видях, че колата ми е ударена. На земята имаше мъж, който беше арестуван от внимателен жител. Опитах се да беседвам с него. Обясних му, че ще изчакаме полицията. Той стана нападателен, само че съумях да го задържа, до момента в който дойдат органите на реда ", описа притежателят на една от колите Димитър Димов.

Шведският жител е арестуван за 72 часа и към този момент му е повдигнато обвиняване. Предстои прокуратурата да изиска непрекъснат арест.

" Предвиденото от законодателя е отнемане от независимост за 1 до 10 години, както и отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство ", уточни Радостина Бошнакова от Районната прокуратура в Несебър.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР