Както БЛИЦ първи писа инцидент с кон и счупена каруца

...
Както БЛИЦ първи писа инцидент с кон и счупена каруца
Коментари Харесай

Страшен разказ на ръган и бит от роми на кръстовището в София: Имам рана на милиметри от сънната артерия, можеше да ме убият!

Както БЛИЦ първи писа случай с кон и счупена каруца е станал причина за всеобщия пердах на бул. „ Владимир Вазов “. Екшънът се разиграва в неделя на светофара.
Потърпевшият Цветан Петров описа пред bTV по какъв начин се е стигнало до спора на пътя. " Просто въпросният кон с каруцата удари автомобила начело и желаех да видя къде е индивидът, с цел да можем да викнем КАТ. За самия автомобил няма проблем, тъй като е с „ Каско “, задачата беше просто да дойдат КАТ, да оправим документите и кой откъдето е. Но този човек въобще не искаше да слуша, непосредствено стартира да ми протяга ръка и да ми нанася удари “.

Диващина: Първо ВИДЕО от гневния екшън с кон, каруца и пердах на столичен бул.! Двама роми грубо млатят почтени хора

Той разяснява, че е нямал никакво желание да се стига до физически контакт.
Той отхвърли да е отговорен: „ Просто махнах с ръка да спре, да пристигна до колата. Той въобще не искаше да стопира, да приказваме, безусловно стартира с юмруци. Друг човек от ромски генезис слезе от едно такси и най-нагло ми вика на мен за какво аз съм почнал да удрям това момче. И той се нахвърли върху мен и към този момент нямах избор – трябваше да се пазя по някакъв метод ", описа Петров.
Още двама души са се пробвали да му оказват помощ, само че и те са отнесли пердах. По думите му в един миг нападателите са били десетина. „ Случи се от мухата слон. И беше в действителност доста ужасно. За благополучие, моята другарка беше в колата, тя се заключи вътре и незабавно звънна на 112 “, добави Петров.
15-минути откакто всичко свършило, пристигнала кола за спешна помощ и едвам по-късно – патрулка, описа още пострадалият.
Той добави, че в един миг, откакто е бил повален на земята, е изгубил и схващане. Има съществени натъртвания на прешлените на кръста, ръцете и тялото, лека фрактура на черепа, рана на милиметри от сънната артерия. „ Буквално са можели да ме убият “, сподели той. Приятелката на Цветан – Петя, описа, че се е обаждала няколко пъти на 112. По време на багра много коли са подминали случая. " Беше доста ужасно ", призна тя.

" Полицията е задържала двамата съществени нападатели ", добави Петров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР