Какъвто и да е вашият есенен стил, никоя визия през

...
Какъвто и да е вашият есенен стил, никоя визия през
Коментари Харесай

Есенна мода 2018: Рокерско яке срещу шотландско каре

Какъвто и да е вашият есенен жанр, никоя визия през хладните месеци не е приключена без връхна дреха. Топлите есенни якета и палта са метод да изразите себе си, придавайки финалните линии към тоалета. За есенно зимния сезон дизайнерите залагат както на свежи и колоритни хрумвания, по този начин и на някои от безконечните класики.

Магазините са претъпкани с настоящите вариации на шотландско каре. От секси блейзъри до шармантни палта - този принт изрично е измежду горещите трендове през есента. Освен че незабавно придава изтънчен тип, карето разрешава разнообразни комбинации и отива на всевъзможни фигури. Сред желаните модели е карираното сако. Най-обикновена тениска, съчетана с джинси и секси сако на каре, ви подсигурява една от най-модерните есенни визии. Можете да добавите и закачлива шапка или дамска чанта със същата шарка.

Коланът придава женственост

Не подценявайте разликата, която коланът може да сътвори във фигурата ви. Дори да сте скрити под няколко пласта облекла през есента и зимата, коланът на якето мигновено придава женственост. Вталените модели якета и блейзъри акцентират извивките на тялото ви по грациозен метод. Алтернатива на сакото с колан е жилетката. Меките плетени жилетки са чудесно допълнение към всеки дрешник и са идеални за хладните есенни вечери. Съчетават се с рокли, поли, дънки, а изключително настоящо е комбинирането им с кожен панталон или чеп. По-дългите модели жилетки стоят добре на по-пищните дами, а коланът подчертава върху линията на талията. За да постигнете спомагателен резултат, заложете на едноцветна жилетка без спомагателни принтове или украшения. Монохромът вталява образно силуета, по тази причина се възползвайте оптимално от неговия отвесен акцент.

Овча кожа с капси

На работа, на вечерно събитие или на среща с приятелки - в никакъв случай няма да сбъркате с класическо кожено яке. Тази есен съвременни са моделите с пух, с реплика на овча кожа, както и тези с капси, шипове, ципове и други украшения. Традиционното рокерско кожено яке стои зашеметяващо с дънки, ботуши до глезена и бял топ. Друга ефектна композиция е с женствена рокля, защото по този метод смекчавате грубата визия, която коженото яке придава. Позволете си да експериментирате с материи и съчетания, тъй като универсалното кожено яке би могло да се впише в най-разнообразни тоалети.

Не е належащо да се придържате към класическото черно, в противен случай - през 2018-а са настоящи белите, кафявите и червени модели. При избора на кожено яке имайте поради, че най-важно е да намерите точния размер. На по-дребните фигури стоят отлично късите модели, които едвам покриват талията. За тях се предлагат също по този начин по-ярките цветове, както и якетата с необятни ръкави. Дългите моделите с несъразмерен цип са подобаващи за по-пълните дами. Коженото яке се съчетава идеално с скотски принт, който е друга водеща наклонност тази есен.

От индиго до бяло

Дънковото яке е извънредно уместно за изменчивото есенно време. Позволява комбинации със спортни и ежедневни облекла, а цветът му обгръща всички нюанси от индиго до бяло. Сакото от дънков плат стои добре както с по-строга риза, по този начин и с тениска. Друг желан модел е ретро дънковото яке с джобове, копчета и капси. По-смелите дами могат да заложат на разчупен модел с любопитен принт, пришити приложения или бродерии.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР