Как вървим и с какво самочувствие – това е изключително

...
Как вървим и с какво самочувствие – това е изключително
Коментари Харесай

Забравете за тези 5 чифта обувки през пролетта

Как вървим и с какво самочувствие – това е извънредно значимо за всяка дама

Без значение каква походка имате, обувките постоянно ще бъдат неразделна част от нея. Ето за какво е толкоз значимо да подбирате модели освен съгласно комфорта или времето, само че и съгласно стила на вашия дрешник. И всяка година стилните специалисти са изправени пред еднакъв въпрос, който тормози и всяка жена на планетата - с какво да сменят обувките си с настъпването на новия сезон?

Високи ugg ботуши с овча кожа
Да, UGG ботушите се върнаха на мода в края на предходната година, само че не и високите модели. Те към момента държат мястото си в листата на анти-тенденциите. Тази алтернатива, несъмнено, е чудесна през студения сезон, само че овчата кожа бързо губи спретнатостта си и понижава вкусовата канара на своите притежатели.Най-добре е да ги замените с луноходи. А за тези, които избират по-грубите и сбити форми, минималистичните кожени ботуши са добър избор.

Велурени ботуши
Прилепналите ботуши над коляното от тъничък велур наподобяват грациозен вид за съчетания с къси панталони, поли и рокли с мини дължина. Но знайте,че краката в тях наподобяват пренапрегнати и по-обемисти, в сравнение с в действителност са. Съгласете се, към този момент не звучи толкоз елегантно. Най-добрият им сурогат са вършиме високи ботуши с пълен ток. 

Боти с железни или 3D елементи
Набръчканата груба кожа на ботушите и обемистите ципове могат да имат гибелен резултат върху стила ви. Вече можете да комбинирате женственост и неустрашимост без спомагателни елементи по обувките. Достатъчно е да изберете обувки солидна с дебела подметка или минималистичен чифт без непотребни акценти. Простите форми и неналичието на необикновени катарами ще прибавят ясни линии към ансамбъла ви, който ще наподобява елегантно и умерено.

Ботуши с косъм
Въпреки че наклонността за визии в жанр Slavic Bimbo продължава да превзема интернет, косматите ботуши Yeti са подобаващи единствено за фешън фотоси. Особено когато става въпрос за такова студено време на годината като пролетта. Не е мъчно да си визиите от каква грижа ще се нуждаят тези обувки.Ето за какво замяната им с ботуши UGG с ниска горна част ще бъде освен по-практична, само че и уместна концепция.

Ниски „ казаци “
Този чифт нормално идва с необятна горна част, шипове и няколко огромни катарами, което автоматизирано трансформира визията ви в старомодна.Но ботуши в стилния каубойски жанр са това, към което стилните експерти несъмнено предлагат тази пролет.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР