Как сте“ пита с анкета жителите на област Благоевград кандидатът

...
Как сте“ пита с анкета жителите на област Благоевград кандидатът
Коментари Харесай

Росица Димитрова с анкета към жителите на област Благоевград „ Как сте? „

„ Как сте “ пита с анкета жителите на област Благоевград претендентът за депутат от коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили от 01 МИР Благоевград Росица Димитрова.

Димитрова реши да се допита до жителите в  региона какво е най-важно за тях да се случи в тяхното обитаемо място и кой проблем обрисуват като най-съществен за страната.  Чрез видеообръщение  в обществените мрежи тя анонсира своята самодейност, която има за цел да върне разговора в обществото и да сложи на дневен ред значимите тематики.

„ През годините Политическа партия ГЕРБ, чиито претендент съм е направила доста за моя роден град и за цялата област “, разяснява Димитрова.

„ Но защото хората ме познават като специалист и инженер, а не като политически претендент, взех решение да потърся тяхното мнение по този метод.

За мен е извънредно значимо да схвана какво мислят моите съграждани за обстановката в страната, по какъв начин се усещат и какви хрумвания имат за утрешния ден.

Смятам, че събирайки тази  информация ще мога да бъда оптимално потребна и да получа ясна визия за посоката, в която би трябвало да работя по-нататък “

Допитването ще бъде систематизирано и концепциите, които могат да бъдат осъществени в къси периоди ще влязат в краткосрочната стратегия на Димитрова.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР