Как си почивате? Сигурно ви е лесно да отговорите на

...
Как си почивате? Сигурно ви е лесно да отговорите на
Коментари Харесай

8-те вида истинска почивка, които ще ви спасят от постоянната умора

Как си почивате? Сигурно ви е елементарно да отговорите на този въпрос. В последна сметка вечер всеки намира време да се добере до леглото и отдалеченото , нали?

Възможно е да предпочитате да легнете на дивана с телефон в ръка и да преглеждате обществените мрежи. Или си почивате от натоварения ден с огромна купа чипс и малко бисквити по-късно? А може би сте от хората, които са дейни до късно вечер, а на другия ден изпивате по няколко кафета , с цел да се тонизирате.

 кафе релакс iStock

Не отхвърляме, че всичко това работи да се отпуснем в някаква степен, само че дали сходни привички ви обезпечават същинска, качествена отмора, освен това в дълготраен проект ?

Изтощението е сериозен проблем за доста хора и за жалост сънят самичък по себе си не е решение . Всъщност фокусирането единствено върху съня може да усили напрежението, защото човек не е обърнал внимание на други основни зони за отмора .

Доктор Сандра Далтън-Смит, създател на книгата „ Sacred Rest “ ( “Свещена отмора ”) написа, че „ почивката е минимум употребяваната безвредна и ефикасна терапия, налична за всеки. “ Така тя създава концепцията за осемте почивки , от които тялото и мозъкът ни се нуждаят.

Вижте в галерията кои са те и по какъв начин да ги практикуваме, с цел да възвръщаме дейно силите си :
 8 типа отмора, които ще ви спасят от непрекъснатата отмалялост  8 типа отмора, които ще ви спасят от непрекъснатата отмалялост  8 типа отмора, които ще ви спасят от непрекъснатата отмалялост  8 типа отмора, които ще ви спасят от непрекъснатата отмалялост
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР