Как ще намерим природен газ за зимата – това е

...
Как ще намерим природен газ за зимата – това е
Коментари Харесай

Гореща тема в предизборната кампания: Как ще намерим газ за зимата?


Как ще намерим природен газ за зимата – това е измежду горещите тематики и в предизборната акция. Въпросът раздели политическите сили. Едни затварят вратата към Русия, а други упорстват да продължим да търсим контакт с „ Газпром “.

Претендентите за ръководство на страната приканиха служебната власт да подсигури задоволително количества газ, само че и той да е евтино – както за бизнеса, по този начин и за потребителите. Червената линия сред партиите остава „ Газпром “.

Някои от тях – да вземем за пример Българска социалистическа партия и „ Демократична България “, застанаха на изрично противоположни позиции. Може ли енергетиката да се трансформира в „ препъни камък “ пред сформирането на постоянно държавно управление, описваме в този момент.

Две седмици преди вота пред партиите стои въпросът – в случай че ръководят, от кое място ще намерят задоволително газ за зимата.

Вижте във видеото мненията на представители на ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Политическа партия, Демократична България и „ Възраждане “!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР