Как се гневят зодиите и как можем да успокоим нервите

...
Как се гневят зодиите и как можем да успокоим нервите
Коментари Харесай

Как се гневят зодиите?


Как се гневят зодиите и по какъв начин можем да успокоим нервите им? Как да разпознаем по кое време се движим по тъничък лед – вижте какво споделят експертите:

Лесно се палят

Овните не търпят непокорство. Един Господ знае за какво си мислят, че всички би трябвало да им се подчиняват и да се преценяват с тях, само че би трябвало да приемете този факт. Сърцето им се къса, в случай че някой не им играе по свирката. Овенът е огнен знак и метафорично се разказва с оня огън, който дава искрата, пали фитила. Действа незабавно на всеки подтик. Не се изпречвайте на Овен, когато е сърдит, тъй като може да ви опустоши. Бъдете сигурни, че нищо няма да ви спести в припадък на гняв – може да ви обиди, напсува, крещи или да тропне с пестник по масата. Когато виждат, че събеседникът не спори, а си мълчи, бързо се успокояват. Не се срамят да се извинят първи, тъй че е елементарно човек да им елементарни.

Хапливи забележки

Този знак не понася неочакваните промени, без значение дали са незначителни или световни. Телецът е на една крачка от гневен изблик, да вземем за пример кубче захар, пуснато в чашата им с кафе (ако обичат го да пият неподсладено). Със сигурност настроението ви ще се скапе от техните хапливи забележки и неспирното натякване, че сте създали нещо неверно. Пазете се от гнева на Телеца – той е мощен и всепомитащ! Те са като тенджера под налягане със запушен вентил. Пред нищо няма да се спрат, с цел да се отстоят и няма да правят отстъпка в случай че са решили да се борят. Няма да простят и не помнят нещо, което ги е наранило и може да бъдат много отмъстителни. Ако желаете да се сдобрите, би трябвало първи да отстъпите.

Нервни прояви

Всичко може да бъде в листата на това, което Близнаците ненавиждат. Причината е тяхната многостранна персона. Има обаче нещо, което представителите на тази зодия не понасят и това са разпоредбите и рестриктивните мерки. „ Какъв е този дрескод? Защо би трябвало да обличам тъкмо този цвят на глупавото празненство? Той не ми отива! “ Те имат свои правила и разбирания за живота и не зачитат непознатите. Не са извънредно избухливи или нападателни, само че могат да бъдат доста хапливи. Боравят чудесно със словото и то е тяхното мощно оръжие. Обикновено нападателните им прояви са свързани с нервни прояви, които са остри, само че краткотрайни. Прощават елементарно, само че в случай че решат да отмъщават могат да бъдат доста изобретателни.

Затварят се в черупката

Раците могат да се измъкнат от обстановки, които изискват от тях неотложно решение или деяние. Ако бъдат изтръгнати от черупката си с внезапно придвижване и сложени пред обстоятелството да създадат нещо навръх секундата, изпадайки в ступор, ще измърморят: „ Никога не знаеш какво може да се случи. ” Тогава ще дойдат на себе си и ще създадат всичко. Но! Ще би трябвало да хълцате по-късно дълго време – пригответе се за звука на техните скърцащи зъби в ушите ви и за непрекъснато увещание за този ужасяващ миг. Мрънкат, тъй като са ядосани или засегнати. Другата им отбрана от яростта е бягството. Затварят се в черупката си и не позволяват нищо да ги допре. Прощават елементарно, изключително, когато обичат някого.

Не дразнете хищника

Лъвовете не толерират насилието и принудата и по тази причина, тласнати от личното си достойнство, гневно се втурват към всеки вид, който се осмелява да потиска беззащитната, слаба натура. Но това не се дължи на страдание към беззащитните и слабите. За тях яростта е причина да покажат хладнокръвието си. Въпреки това гневът им е мощен и мощен. Изразява се в децибели и обиди. Ще кажат всичко, което им хрумне, с цел да убият самочувствието ви. Гневът на Лъва е заплашителен, наподобява на ранен звяр и може да уплаши всекиго. Държи го дълго, не му минава елементарно, по тази причина не дразнете ненужно „ хищника “. Но и бъдете сигурни, че няма да тръгне да търси възмездие или реванш – под достолепието му е.

Прикрита усмивка

Бъркотията и всяка непланирана обстановка вбесява Девата. Това изяснява неприятното им въодушевление, тъй като би трябвало да ненавиждат от самото начало. Естествената им въздържаност обаче, идеално прикрива вилнеещата в тях гняв. Агресията се трансформира в автоагресия и оказва отрицателно въздействие на здравето им. Те неумишлено подтискат гневните си прояви. Прекаленото мислене ги прави тревожни. Уникалният им разсъдък може да ги трансформира в находчив отмъстител. Под общителната усмивка постоянно кроят демонски проект за реванш. Но не крещят непосредствено по тематиката, а за нещо странично и маловажно. Избликът ще наподобява много чудноват, в случай че не се замислите по-сериозно каква е същинската причина.

Умерено държание

Везните не търпят кавги. Те не са основатели на разправии и вършат всичко по силите си, с цел да избегнат огромна свада, стартирана от някой различен. Появата на скандалджиите е ужасна, а Везните не понасят всичко грозно. Уловката е, че абсурдът за Везните не е петминутна спекулация, той в действителност може да продължи пет минути, само че ще има продължение в мозъка на Везните и елементарно тези мислени пристрастености ще бушуват няколко месеца. Тук би трябвало да се снижите и да замълчите. Няма да ги видите да крещят истерично или да блъскат с пестник по масата. Дори в сериозна обстановка ще запазят положителният звук и умерено държание. Ще ви бъдат доста признателни в случай че се държите с тях общително, аргументирано и разумно.

Неотстъпчиви и настъпателни

Много неща може да провокират у Скорпиона яд. Особено ги нервират всякакви „ бели човечета “ – мъдри, благородни и благи хорица. Но няма по какъв начин да заблудите представителите на тази зодия, тъй като малко или доста те са вещери и с очарователните си очи ви „ осветяват “ по-добре от най-сложния рентгенов лъч. Така че всички тези „ благи душички “ слагащи маски на сладури, ще бъдат разобличени както и техните мръсни номерца. Затова Скорпионът бушува, безусловно изригва когато изпада в гняв. Те са неотстъпчиви, настъпателни и могат да бъдат доста рискови, когато са ядосани. Разчитат единствено на себе си, имат висока степен на самоотбрана, устойчивост и оцеляват в сложни времена.

Говорят умерено

Стрелците ненавиждат хленченето и скептицизма. Въпреки че всички знаят, че не отхвърлят помощ и се застъпват за незаслужено афектираните. Обичат да поддържат връзка с хора, които се движат в една посока с тях и ги поддържат. Прями са и споделят всичко, което мислят. Праволинейността им постоянно наподобява като неучтивост, даже като конфликтност, само че истината е, че са откровени и не целят да обиден никого. Не са дребнави, тъй като гледат по-мащабно на света и метафизичен на живота. Ако в действителност се ядосат, ще ви приказват умерено, безшумно с колоритен, преносен език, който е толкоз недодялан и афектиран, че е в положение да ви разплаче. Най-вече ги вбесява несправедливостта и похищението против свободата им.

Отмъстителни и надменни

Не ядосвайте Козирозите! Те са прекомерно заети и нямат време да обръщат внимание на другите. Мразят, когато някъде нещо не е наред. Това изисква незабавна промяна. Като хора, които обичат да съблюдават законите, не биха си разрешили да реагират недопустимо по отношение на общоприетите правила в обществото. Но вкъщи и с околните си разрешават остри реакции. Ако одобряват някого за престиж ще простят и непростимото, само че за останалите – методът е радикално друг. Често може да са отмъстителни като реакцията им е премислена търпеливо, методично и стратегически. Този толкоз сериозен знак не скача, не се тръшка и доста рядко покачва звук. Те стават зли, надменни и властнически.

Бушуваща буря

Животът по график вбесява Водолея. Но заради природата си те не могат да стачкуват интензивно и по тази причина се занимават с тиха подривна активност. Ако Водолеят е заставен на следващия ден да излезе от у дома в 8:00, той ще отвори очи в 7:55, ще изпълзи от леглото, ще отиде до банята със същото движение, по-късно, замислено почесвайки се зад ухото, ще си направи кафе… И колкото по-силно крещят другите до момента в който го чакат, толкоз по-сладко е отмъщението на Водолея. Често въртят в мозъка си минали обиди и излишно се натоварват. Но за гняв можем да приказваме единствено при рискови случаи. Тогава те просто ще ви смажат и ще помните дълго този ядосан изблик! В душата им в подобен миг има място единствено за вилнееща буря.

Викове и обиди

Рибите не понасят зависимостите. Не  принадлежат към трезвениците, само че гледката на алкохолици извънредно ги вбесява. Само с цел да се изкефят, Рибите не се нуждаят от никакви субстанции, те основават трогателен живот за себе си с помощта на личното си въображение. И по тази причина не могат да схванат за какво, по дяволите, всички останали не могат да го създадат. Не, те би трябвало да тровят себе си и атмосферата. Рибите не отмъщават, тъй като имат вяра, че ориста сама ще си свърши работата. Но е допустимо да изразят бурно гнева си, като употребяват целият прочут на човечеството боеприпас – рев, обиди, крясъци, боричкане и мятане на предмети. Прощават всичко на всеки, тъй като носят мъдростта в себе си.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР