Как по-бързо да се обработват камионите на митницата между България

...
Как по-бързо да се обработват камионите на митницата между България
Коментари Харесай

Договориха по-бързо преминаване на камионите между България и Турция

Как по-бързо да се обработват камионите на митницата сред България и Турция разискаха на среща митническите и граничните управляващи на двете страни на митницата в Капъкуле, оповестиха от Агенция " Митници ".

Те се уговориха за ограничения за ускорение на прекосяването през граничните пунктове Капитан Андреево - Капъкуле и Лесово - Хамзабейли, без да се отстъпва от равнището на граничен и митнически надзор.

Срещата бе във връзка извънредно интензивния трафик и скупчването на камиони през последната седмица.

От българска страна в срещата участваха Георги Костов - шеф на Агенция " Митници ", основен комисар Светлан Кичиков - шеф на Групово дело " Гранична полиция ", Бойка Гашева - шеф на Търговско дружество Южна морска и Тихомир Георгиев, зам.-директор на Търговско дружество Южна морска на Агенция " Митници ", Марин Иванов - шеф на ГПУ-Свиленград и Емил Гочев - шеф на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево, а от турска страна - Яшар Оджак - шеф на Регионална дирекция на митници и търговия за район Тракия, и Халил Гюземер - шеф на лекия и тежкия трафик на граничен пункт Капъкуле.

По време на разискването шефът на организация " Митници " Георги Костов регистрира двойно повишение на товарния трафик през актуалната година по отношение на 2015 година и 20% покачване по отношение на 2018 година По думите му към този момент са реализирани договореностите, признати при предходни двустранни срещи.

Между българските и турските гранични управляващи има добра съгласуваност, акцентира по време на срещата основен комисар Светлан Кичиков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР