Как отглеждате деца, които черпят от картата на татко и

...
Как отглеждате деца, които черпят от картата на татко и
Коментари Харесай

Празник на неподчинението: ТОП-3 трудни деца по зодия

Как отглеждате деца, които черпят от картата на баща и падат на пода в супермаркета, молейки за нова играчка съгласно зодията си?
Празник на неподчинението е за представителите на тези 3 зодии. Те са деца сложни, съгласно  си:
Понякога децата не са лимитирани от разпоредбите на държание в обществото. Впускат се в нервности в магазина. Това вършат, с цел да им купят играчка или да нарисуват паспорта на баща в припадък на ентусиазъм. Сред прохождащите деца, обаче има в действителност сложни деца, които са значително повлияни от зодията си. Кои са тези най-непокорните деца, съгласно зодия и по какъв начин би трябвало да бъдат възпитавани, вижте в този момент:
III място - Овен
Овните принадлежат към стихията на огъня, по тази причина се характеризират с несъразмерна емоционалност. Когато видите плачещо дете на пода в супермаркет, знайте: това сигурно е Овен. В бъдеще сходни нервности ще изчезнат и упоритото предпочитание да имат играчка се трансформира в увереност за реализиране на личните им цели. Междувременно това е единствено бебе, плачещо от възмущение, което с всички сили се пробва да принуди родителите си да му купят нещото, което доста харесва.
Астролозите предлагат да се употребява трик. Подредете обстановката по подобен метод, като че ли той е измислил излаз, а не вие. Напомнете на детето за желанието му да храни патиците и следвайте това предписание във вярната посока Така, то ще не помни за новата играчка.
II място - Дева
На пръв взор Девите са образец за послушание и замечтаност. Въпреки това, в по-млада възраст, изключително в детска възраст, това са най-упоритите представители на зодиакалния кръг. Такива деца са нетърпеливи да вършат всичко по собствен метод, без да се обръщат обратно към препоръките на възрастните. Децата Дева смъкват сладки от масата преди вечеря и рисуват скучни еднообразни тапети с червилото на мама. Трудно е да се повярва, че в бъдеще децата Дева ще израснат поредни и възпитани възрастни.
Експертите поучават да се отглеждат деца Дева по метод, че да осъзнаят отговорността си допустимо най-скоро. Кажете на детето да си ляга, само че не го карайте в леглото. Вашата концепция за нормализиран сън ще се схване най-добре, в случай че детето единствено опознае неналичието на сън.
I-во място - Водолей
Децата Водолей са способни на огромни и мръсни трикове. Те скалъпват смешки въобще не от яд, а от жадност за творчество. Тези деца рядко изискват внимание, тъй като постоянно имат, какво да вършат. Тези класове обаче от време на време съответстват с разпоредбите за положително държание. Това е видът момчета, чиито химикалки вършат картина върху документите на баща. И основават първите си оригами от счетоводните доклади на майка си.
Експертите предлагат да не ограничавате творчеството на детето си. Вместо значими документи на мама и на баща, купете му скицник. Заменете работните документи с по-подходящ лист хартия. Така освен ще спасите къщата от заличаване, само че и ще развиете фикция у дъщерите или синовете си със зодия Водолей.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР